2777
2789
عنوان

دعوا با داماد

761 بازدید | 44 پست

سلام عزیزان

امسال ما ویلا گرفتیم رفتیم شمال خواهرم اینا رو هم دعوت کردیم. دامادمون مادرش رو هم آورد. هر سری که داماد ما میاد خونه ی ما یه دعوایی راه میندازه. هر سری مادرم کلی از دستش غصه می خوره ولی بخاطر زندگی خواهرم هیچی نمیگن. این سری من سردرد میگرنی شدید داشتم و نتونستم باهاشون برم جنگل. بعد از دو ساعت که بهتر شدم خواستم برم دنبالشون اما ماشین گیرم نیومد و برادرم برگشت اومد دنبالم. طبق معمول همیشه فکر کردم خانواده ام که میرن بیرون کلید رو می برن اما نبرده بودن و من در رو بستم. موقع برگشت که دیدن کلید داخله و در بستس دامادمون گفت اینم که همش گند می زنه گفتم چه گندی ؟ نمی دونستم کلید رو نبردین. بعد گفتم دیگه مگه چیکاز کردم؟ گفت همش میگی سردرد دارم. گفتم دیگه مسافرت همینه. نمیشه که هر چی تو می خوای باشه. بعد که در باز شد مادر دامادمون رفته داخل اتاق قهر کرده که چرا جلوی من احترام نگه نمی داری و به پسرم توهین می کنی. به نظرتون کار بدی کردم؟ الان ۳ ۴ ساعته دارن پشت سر من حرف می زنن هی میگن ادبو شعور نداره احترام بذاره تا جایی که عصبانی شدم و رفتم باهاشون بحث کردم. دوستان داماد ما با خواهر و پدر و مادرم هم خیلی وقتا بد برخورد می کنه چون آرومن و چیزی نمیگن. دیگه خسته شدم از بس که سکوت کردیم. به نظرتون کارم بد بود؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولین اشتباه اینه که با همچین ادمی همسفر میشید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

نه اصلا چیز بدی نگفتی

همه تو دلشون میدونن مقصر کیه حرص نخور

نهایتا داماد و مامانش نمیدونن که اهمیت نداره چی فکر میکنن

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 

ببخشیدا زنیکه بیکار اومده مهمون بچشم همبی ادب قهر همکرده

خیلی پرو ان ها

خدا بهتون کمک کنه

کار شما خیلی هم خوب بوده

واکنش پدر مادرت و خواهرت چیه

🇮🇷خطرناکتر از ناو ،سلاحی است که ناو را به قعر دریا میبرد🇮🇷

الان میگن می خوایم بریم خونمون اصلا. مامانم اینا میگن چرا جوابش رو دادی سکوت می کردی الان زندگی خواهرت بهم می خوره. خیلی عذاب وجدان گرفتم. چون وقتی برگشت دامادمون گفت تو شعور نداری بهش گفتم خودت شعور نداری اونم گفت گم شو بیرون منم بهش گفتم گه می خوری به من میگی توی خونه ی خودمون برم بیرون

ببخشیدا زنیکه بیکار اومده مهمون بچشم همبی ادب قهر همکرده خیلی پرو ان ها خدا بهتون کمک کنه کار شما ...

میگن می دونیم حق با توئه. ولی هیچی نگو زندگیش بهم می خوره. میگم یعنی بذارم هر جوری می خواد باهام صحبت کنه؟ میگن آره