2777
2789
عنوان

تاتویِ من✨

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 79 پست
حیف من کرجمم

هر وقت مسیرت این سمتی خورد بیا برات میزنم

اینم پیجمه tattoosaraa

زندگی سرشار از زیبایی هاست،متوجهش باشید،باران راببویید،نسیم راحس کنید،به بهترین نحوی که میتونید از زندگی لذت ببرید مثبت اندیش باشد🌸🌸🌸 خدایا شکرت 🙌 🙌 🙌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر وقت مسیرت این سمتی خورد بیا برات میزنم اینم پیجمه tattoosaraa

بوس بهتت بهت ایشالا کارت رونق بگیره

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
مدلش مد نظرمه نوشتش رو میخوام اسم شوهرمو بنویسم خوبه بنظرت؟جایی که میخوام بزنه چی؟

ار اسم همسرت هم قشنگ میشه. من و شوعرمم میخایم اسم پسرمو سِت بزنیم،ارع رو شاهرگ قشنگه همه همونحا اسم میزنن

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
قشنگه     همون رفیق بی کلک مادر خودمونه؟    

اره گلم😂♥️

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
کاشت ناخن با طرح اونجا چنده؟

۱۲۰ تا۲۵۰, من رفتم ۱۵۰

ولی بهم گفت روی انگشت ماندگاری نداره:| توم شنیدی؟

من دوسدارم رو شستم یه قلب ریز قرمز بزنم 

زرنگیا اول یه آی لاو یو مام زدی راه رو برای تتو های بعدی باز کردی😂 مبارکت باشه عالیه

زدی ب هدف 😂

چه خوببب به من این یه چسه رو گفتن ۲۰۰😂🙂

همین سه تا نقطه رو ۲۰۰😒 جنگه مگ

همین سه تا نقطه رو ۲۰۰😒 جنگه مگ

اره بابا تازه تو دیوار که ارزونه

پسرخالم تتو کاره ولی تو سالن کار نمیکنه بهم گفت اسکلی بیا همینطوری میزنم واست😂🥲

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
اره بابا تازه تو دیوار که ارزونه پسرخالم تتو کاره ولی تو سالن کار نمیکنه بهم گفت اسکلی بیا همینطوری ...

وی چ موقعیت خوبی ، برو پیش همون

وااای من عاااشق تتو ام ‌شورهرم نمیزاره

🐞🦋خبرنگاري نزد يك پيرمرد 100 ساله رفت تا راز سلامتي و موفقيتش را بپرسد. از پيرمرد پرسيد: چطور تا اين سن، خوب مونديد؟ پيرمرد: من تا حالا با كسي بحث نكردم. خبرنگار: مگه ميشه؟ پيرمرد گفت: حق با شماست نميشه🦋🐞
وااای من عاااشق تتو ام ‌شورهرم نمیزاره

ایشالا بتونی راضیش کنی قشنگه ، ولی بمن بگو سویق بخرم چاق میکنه؟😁

هر وقت مسیرت این سمتی خورد بیا برات میزنم اینم پیجمه tattoosaraa

کمکم کن بمن خانومه گف پماد نزنم ، چیکا کنم بزنم یا نه ؟ 

ایشالا بتونی راضیش کنی قشنگه ، ولی بمن بگو سویق بخرم چاق میکنه؟😁

بخری نه بخوری اره

🐞🦋خبرنگاري نزد يك پيرمرد 100 ساله رفت تا راز سلامتي و موفقيتش را بپرسد. از پيرمرد پرسيد: چطور تا اين سن، خوب مونديد؟ پيرمرد: من تا حالا با كسي بحث نكردم. خبرنگار: مگه ميشه؟ پيرمرد گفت: حق با شماست نميشه🦋🐞
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز