2777
2789
عنوان

تاتویِ من✨

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 79 پست

منم خیلی دوست دارم 

تتو خیلی خوشگلم دارم البته دوتا اما نمیشه عکس گذاشت   مبارک اسی جان

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

منم خیلی دوست دارم    تتو خیلی خوشگلم دارم البته دوتا اما نمیشه عکس گذاشت     ...

خوشبحالت ، مرسی

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کمکم کن بمن خانومه گف پماد نزنم ، چیکا کنم بزنم یا نه ؟ 

حتما بزن ، پماد آ . د چشمی 

اصلا نذار خشک بشه 

اگه پوست پوست شد اصلا نکن،  رنگ ها باهاش میاد بیرون

زندگی سرشار از زیبایی هاست،متوجهش باشید،باران راببویید،نسیم راحس کنید،به بهترین نحوی که میتونید از زندگی لذت ببرید مثبت اندیش باشد🌸🌸🌸 خدایا شکرت 🙌 🙌 🙌
حتما بزن ، پماد آ . د چشمی  اصلا نذار خشک بشه  اگه پوست پوست شد اصلا نکن،  رنگ ها ب ...

باش حتمن

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز