2777
2789
عنوان

تاتویِ من✨

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 79 پست

زرنگیا اول یه آی لاو یو مام زدی راه رو برای تتو های بعدی باز کردی😂

مبارکت باشه عالیه

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عه کجا رفتی چه خوب؟ برا من البته متنش فرق داره اینو گفته۱۰۰

چه خوببب به من این یه چسه رو گفتن ۲۰۰😂🙂

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
خیلی قشنگه مدلت ولی تار بود نتونستم بخونم چی نوشته؟ من گرگانم عزیزم 

مدلش مد نظرمه نوشتش رو میخوام اسم شوهرمو بنویسم

خوبه بنظرت؟جایی که میخوام بزنه چی؟

دوباره میسازمت💪

چن جا بپرس اینو ۵۰هم زیاده بگیرن😜 من تو دیوار قیمت گرفتم

منم دیوار قیمت گرفتم بعد گفتش البته رنگ میمونه واسه که بعدا میتونی تتو بزنی نصف قیمت

منم دیوار قیمت گرفتم بعد گفتش البته رنگ میمونه واسه که بعدا میتونی تتو بزنی نصف قیمت

خب پس رفتی،بگو یه چیز دیگه هم برات بزنه من که بالای انگشت کوچیک کنار دست خیلی دوس دارم🥰

دوباره میسازمت💪

خب پس رفتی،بگو یه چیز دیگه هم برات بزنه من که بالای انگشت کوچیک کنار دست خیلی دوس دارم🥰

ولی بهم گفت روی انگشت ماندگاری نداره:|

توم شنیدی؟

ولی بهم گفت روی انگشت ماندگاری نداره:| توم شنیدی؟

اره چون زیاد شسته میشه منم بخاطر همین رو انگشت نمیزنم گفتم داخل مچ باشه حداقل موندگاریش بیشتره

طرح منو دیدی،؟بالاتر گذاشتم عکسشو 

دوباره میسازمت💪

اره چون زیاد شسته میشه منم بخاطر همین رو انگشت نمیزنم گفتم داخل مچ باشه حداقل موندگاریش بیشتره طرح ...

اره خیلی قشنگ بود قیمتشم خوب گفته بهت

اره چون زیاد شسته میشه منم بخاطر همین رو انگشت نمیزنم گفتم داخل مچ باشه حداقل موندگاریش بیشتره طرح ...

کدوم شهرین

ولی بهم گفت روی انگشت ماندگاری نداره:| توم شنیدی؟

درسته

زندگی سرشار از زیبایی هاست،متوجهش باشید،باران راببویید،نسیم راحس کنید،به بهترین نحوی که میتونید از زندگی لذت ببرید مثبت اندیش باشد🌸🌸🌸 خدایا شکرت 🙌 🙌 🙌
بیا من این یه چسه رو برات میزنم ۱۰۰😅

کدوم شهریی

کدوم شهریی

تهران، پرند

زندگی سرشار از زیبایی هاست،متوجهش باشید،باران راببویید،نسیم راحس کنید،به بهترین نحوی که میتونید از زندگی لذت ببرید مثبت اندیش باشد🌸🌸🌸 خدایا شکرت 🙌 🙌 🙌
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز