2777
2789
عنوان

برای سرفه های شدید دخترم چیکار کنم؟

10726 بازدید | 42 پست

سرفه های خشک میکنه 

شب تا صبح نتونستیم بخوابیم 

چه راهکاری دارید دوستان؟ 

عسل و لیمو دادم 

شیر و زردچوبه دادم 

آهار نشاسته با شیر دادم

آب هویج ، آب لیمو شیرین ، و...

انواع شربت 

شیر گرم 

چای نبات 

سوپ ، آش ، عدسی 

همه رو امتحان کردم 

خوب نمیشه 

چیکار کنم،؟

دکتر هم بردیمش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقته؟؟؟

من نمیدونم این چ بلایی افتاده ب جون بچه هامون

دختر من دقیقا از پنج مهر همینطوره

هزار مدل شربت خریدم 

دکتر شونصد بار بردم سه مدل اسپری زدم براش

سرفه اش قطع نمیشه ک نمیشه 

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 

از این چهار تخم و تخم به خیس کن بده بهش من به پسرم دو سه روزه دارم میدم بهتر شده سرفه هاش

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بهش شربت توسیان بده گیاهی هس عالیه

نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.

پسرعمه منم خیلی سرفه شدید داشت عمم گفت امپولش زده دوتا خوب شده در جا ..نمیدونم چی بودن امپولا .احتمالا بتامتازون چیزی بوده

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...خدا جون امیدم ب خودته فقط..
از این چهار تخم و تخم به خیس کن بده بهش من به پسرم دو سه روزه دارم میدم بهتر شده سرفه هاش

اره راس میگه اینم بهش بده معجزه میکنه دم کن بهش بده

نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.

دیگه از ی پروفسور نوبت گرفتم

متخصص کودکان ولی پروفسوری آلرژی و اسم داره

برا پونزده دی نوبتم داده 🙁

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 
پسرعمه منم خیلی سرفه شدید داشت عمم گفت امپولش زده دوتا خوب شده در جا ..نمیدونم چی بودن امپولا .احتما ...

بتا رو منم ب دخترم زدم

اره راس میگه اینم بهش بده معجزه میکنه دم کن بهش بده

اصلا عالیه پسرم سرفه های وحشتناک داشت خداروشکر خیلی بهتر شده

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

عناب رو امتحان کن من دادم عالی بود

چند تا شو حدود ۷ تا ۱۰ بزار بجوشه با ۱ و نیم لیوان فرانسوی آب

بعد وقتی نرم شد بزار رو صافی له کن عصاره اش در میاد با همون چایش یه مقدار رقیق کن بده بخوره

شربت پلارژین کیدز هم خوبه رفتی دکتر ببین برات مینویسه

آرامش خود را فدای بی‌شعوری دیگران نکنید تمام😇