2777
2789
عنوان

برای سرفه های شدید دخترم چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10712 بازدید | 42 پست
اصلا عالیه پسرم سرفه های وحشتناک داشت خداروشکر خیلی بهتر شده

اره خیلی من رفتم خونه پدرم بهم داد اوردم خونه دم کردم دادم انگار اب رواتیش

نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بتا رو منم ب دخترم زدم

چقدشه دخترت ؟مهد میره؟من بچم بخاطر مهد همش مریض بود دیگ نبردم

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...خدا جون امیدم ب خودته فقط..
بهش شربت توسیان بده گیاهی هس عالیه

ایولللل شربت توسیان برا سرفه خیلی عالیه سریع سرفه رو قطع میکنه

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️

سری اخری دکتر به پسرم پلارژین داد ،کتوتیفن و قرص مونته لوکاست ...خداروشکر سرفه اش خوب شد 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...خدا جون امیدم ب خودته فقط..

شربت هایی ک من به بچم دادم

پلارژین کیدز

پدی کاف

گل بنفشه

کاف استاپ

زوفا عسلی

برون کلد

پروسپان

اسپری سالبوتامول

اسپری ایرپاف

اسپری سروفلو

قرص جویدنی ایرکاست

هیچ کدوم اینا ذره ای خوبش نکرد

دیگه درمونده شدم 😭

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 
ایولللل شربت توسیان برا سرفه خیلی عالیه سریع سرفه رو قطع میکنه

شربت سالباتامول هم هس اینم خیلی خوبه هروقت سرفه داره بدی سریع قطع میشه

نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.
شربت زوفا از داروخانه بگیر

بعد چند روز اثر میکنه 

من سه روز دادم دیدم هیچ فرقی نکرد ول کردم 

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 
شربت هایی ک من به بچم دادم پلارژین کیدز پدی کاف گل بنفشه کاف استاپ زوفا عسلی برون کلد پروسپان ...

چهارتخم بهش بده 

روتارین هم تست کن 

یعنی خوبه 😞

اونا اینقد ازشون تعریف کرده بودن میگفتن بدی آب رو آتیش

با ی دوقی میخریدم بعد الکی الکی