زردیس مدیر عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 6821 عنوان برای سرفه های شدید دخترم چیکار کنم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 10712 بازدید | 42 پست سرفه های خشک میکنه شب تا صبح نتونستیم بخوابیم چه راهکاری دارید دوستان؟ عسل و لیمو دادم شیر و زردچوبه دادم آهار نشاسته با شیر دادمآب هویج ، آب لیمو شیرین ، و...انواع شربت شیر گرم چای نبات سوپ ، آش ، عدسی همه رو امتحان کردم خوب نمیشه چیکار کنم،؟دکتر هم بردیمش 1401/09/21 | 08:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دوربان عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 1587 اصلا عالیه پسرم سرفه های وحشتناک داشت خداروشکر خیلی بهتر شده اره خیلی من رفتم خونه پدرم بهم داد اوردم خونه دم کردم دادم انگار اب رواتیش نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.
hooriya_nik عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 4431 بتا رو منم ب دخترم زدم چقدشه دخترت ؟مهد میره؟من بچم بخاطر مهد همش مریض بود دیگ نبردم گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...خدا جون امیدم ب خودته فقط..
iiiisepi عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5139 رازیانه با جامع امام رضا پسرم دو هفته سرفه میکرد دوبار دادم خوب شد جامع امام رضا؟مثل داروی امام کاظمه؟😰
خانومهآقامونم عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 1720 بهش شربت توسیان بده گیاهی هس عالیه ایولللل شربت توسیان برا سرفه خیلی عالیه سریع سرفه رو قطع میکنه من خوشبخت ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨👩👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️ □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️
hooriya_nik عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 4431 سری اخری دکتر به پسرم پلارژین داد ،کتوتیفن و قرص مونته لوکاست ...خداروشکر سرفه اش خوب شد گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...خدا جون امیدم ب خودته فقط..
نفس-7 عضویت: 1390/12/06 تعداد پست: 21255 شربت هایی ک من به بچم دادمپلارژین کیدزپدی کافگل بنفشهکاف استاپزوفا عسلیبرون کلدپروسپاناسپری سالبوتامولاسپری ایرپافاسپری سروفلوقرص جویدنی ایرکاستهیچ کدوم اینا ذره ای خوبش نکرددیگه درمونده شدم 😭 یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!!
دوربان عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 1587 ایولللل شربت توسیان برا سرفه خیلی عالیه سریع سرفه رو قطع میکنه شربت سالباتامول هم هس اینم خیلی خوبه هروقت سرفه داره بدی سریع قطع میشه نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.
نفس-7 عضویت: 1390/12/06 تعداد پست: 21255 الان سه روز دارم بهش دکسترومتورفان میدم با اینم سرفه میکنه 😞 یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!!
iiiisepi عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5139 شربت هایی ک من به بچم دادم پلارژین کیدز پدی کاف گل بنفشه کاف استاپ زوفا عسلی برون کلد پروسپان ... روتارین هم تست کن
نفس-7 عضویت: 1390/12/06 تعداد پست: 21255 شربت زوفا از داروخانه بگیر بعد چند روز اثر میکنه من سه روز دادم دیدم هیچ فرقی نکرد ول کردم یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!!
دوربان عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 1587 شربت هایی ک من به بچم دادم پلارژین کیدز پدی کاف گل بنفشه کاف استاپ زوفا عسلی برون کلد پروسپان ... چهارتخم بهش بده نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.
نفس-7 عضویت: 1390/12/06 تعداد پست: 21255 روتارین هم تست کن یعنی خوبه 😞اونا اینقد ازشون تعریف کرده بودن میگفتن بدی آب رو آتیشبا ی دوقی میخریدم بعد الکی الکی یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!!