2777
2789
عنوان

برای سرفه های شدید دخترم چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10730 بازدید | 42 پست
 چهارتخم بهش بده 

این چیزا ک زیاده دادم

عطاری ای مث عناب این چیزا 

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 
بعد چند روز اثر میکنه  من سه روز دادم دیدم هیچ فرقی نکرد ول کردم

من خودم سرفه‌های وحشتناک داشتم ، خود زوفا رو از عطاری گرفتم مثل دمنوش دم کردم خوردم فکر کنم ۳یا۴ روزه اثر کرد ، شربتش رو هم خواهرم مصرف میکنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی خوبه 😞 اونا اینقد ازشون تعریف کرده بودن میگفتن بدی آب رو آتیش با ی دوقی میخریدم بعد الکی الک ...

رونارین تخم به دونه و اینجور چیزاست ...من یه چند بار تست کردم جواب داده...ایشالا در مورد شماهم جواب بده..

این چیزا ک زیاده دادم عطاری ای مث عناب این چیزا 

شما گفتی اسپری سالباتامول زدی شربتشم هس اون بده میگن خیلی خوبه ی بارامتحان کن ایشالا خوب میشه

نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.

ننوشتی چند وقتشه.در هرصورت هوای خونه باید مرطوب باشه اگه سنگ نمک توی آب بندازی بزاری دائم بجوشه عالی میشه.ماسک زدن موقع سرفه خشک خیلی جواب میده.شب قبل از خواب وروز بعد ازغذا یک قاشق دیفن هیدرامین کامپاند بریز توی آب غرغره کنه.سیب عالیه گلو رو نرم میکنه.

سلام عزیزم..

خودت خوبی گلم..

من برا شیر خواره ام 11ماهشه 

داروی امام کاظم(( داروی طب اسلامیه ترکیب شکر سرخ هلیله سیاه ومصطکی )) میدم پودره،،،مثل نمک میریزم تو دهنش اونم قورت میده و دمنوش آویشن....و دمنوش عناب هم میدم.....

ولی برا پسر بزرگم اونم 8ساله ش البته چند روزه شده 8ساله

پودر هلیله سیاه رو با عسل قاطی میکنم جوری که خمیر درست میکنم ((شبیه تریاک میشه))بعد مثل قرص میدم با آب قورت میده

به انداره ی یه نخوت هر دوساعت

هر چقدر هم سرفه ی خشک باشه از صبح تا شب 7_8بار میدم

تا شب سرفه ش کم میشه ولی فرداش دیگه قطع میشه

کلا دوروز میدم

ولی تند تند حداقل 7_8بار

سه تا بچه دارم...

بزرگه 17سالشه اون داروی گیاهی دوست نداره 1_2ماه طول میکشه خوب شه اینجور مواقع

وسطی و کوچیکه نهایتا دیگه آخرش 3روزه خوب میشن ولی اصلا اصلا شیمیایی مصرف نمیکنن فقط گیاهی

سیستم ایمنی شونم قوی تر از بزرگ س

شربت هایی ک من به بچم دادم پلارژین کیدز پدی کاف گل بنفشه کاف استاپ زوفا عسلی برون کلد پروسپان ...

عزیزم ..شاید اسم خفیف داره با این ویروس نشون داده یا مثلا الرژی هس ک باب ابنا خوب نشده.انشاالله این سری نتیجه بگیری

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...خدا جون امیدم ب خودته فقط..
عزیزم ..شاید اسم خفیف داره با این ویروس نشون داده یا مثلا الرژی هس ک باب ابنا خوب نشده.انشاالله این ...

فکر میکنم آلرژی باشه

ایشالا پونزده آذر بردمش دکتر نتیجه بگیرم 

پروفسور اسم و آلرژیه 

یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 
فکر میکنم آلرژی باشه ایشالا پونزده آذر بردمش دکتر نتیجه بگیرم  پروفسور اسم و آلرژیه

سلام عزیزم ببخشید این پیامتون برای پارسال بوده می خاستم بپرسم که چی شد آخرش سرفه هاش؟ 

مثل نفس هایم دوستت دارم! هم انقدر بی اختیار هم آنقدر تا پای جان😘
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 55 دقیقه پیش
2791
2779
2792