2777
2789
عنوان

سلام رتبه های بالای کنکور

236 بازدید | 36 پست

لطفا ایراد روش مطالعه منو بگید

من بار اول کتابو میخونم بعد فورا تست میزنم بعد همه تست ها رو چه صحص چه غلط تحلیل می کنم و غلط ها رو علامت دار حالا شب دوباره همون قسمت کتاب رو که خونده بودم و تست های غلط رو مرور میکنم

یادگیریم بار اول از صد بیسته

و تست های غلط فراوان گاهی اوقات

اون چیزی که  از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون  میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی . ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم .

لطفا اگه رتبه های بالای کنکور هستین پاسخ بدین

اون چیزی که  از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون  میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی . ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلاس چندمی؟

چطور

مرور باید زیاد داشته باشی

کتاب درسی رو مثلا تو یه درسی مثل زیست متنشو کلمه به کلمه بلد باش

اموزش خوب داشته باش اگه تو یادگیری مشکل داری

تحلیل اصولی و درست و ازمون مبحثی هم بزن

مرور باید زیاد داشته باشی کتاب درسی رو مثلا تو یه درسی مثل زیست متنشو کلمه به کلمه بلد باش اموزش خوب ...

ممنون مرور رو میدونم

ایراد مطالعه ام چیه ؟

احتمالا تو یادگیریت مشکل دارییا مفهومی نخوندییا اینکه تحلیلت درست نیست و یا تست کم میزنی و بارها بای ...

اخه به نظرم همه تو دور اول مطالعه بلد نیستن و بادور سوم و چهارم یادگیری انجام میشه یا اشتباه فکر میکنم؟

اخه به نظرم همه تو دور اول مطالعه بلد نیستن و بادور سوم و چهارم یادگیری انجام میشه یا اشتباه فکر می ...

اگه مشکل داری فیلم ببین یا درسنامه بخون

قطعا تو دور اول خیلی ها همه چیز رو یاد نمیگیرن و خب یکی نیازه اقا ده دور بخونه

شما تا جایی که نیازه بخون ولی با کیفیت بخون

اگه مشکل داری فیلم ببین یا درسنامه بخون قطعا تو دور اول خیلی ها همه چیز رو یاد نمیگیرن و خب یکی نیاز ...

ممنون میشه رشته اتون رو بدونم؟

اگه مشکل داری فیلم ببین یا درسنامه بخون قطعا تو دور اول خیلی ها همه چیز رو یاد نمیگیرن و خب یکی نیاز ...

بار اول من فقط یک بار میخونم مفهومی و رد میشم و میرم سراغ تست

یعنی چند بار بخونم بعد تست بزنم؟

2790
2778
2791
2779
2792