2777
2789
عنوان

لاغری با قرص متوفورمین

21635 بازدید | 73 پست

سلام خانوما کسی تاحالا با قرص متوفورمین لاغرشده؟ اگه آره چیجوری باید استفاده کرد؟

درکنارش ورزش و رژیمم باید باشه؟

عوارضی به جز افت قند خون داره؟

همسایمون گفت توی ۱ ماه با این قرص ۱۰ کیلو کم کرده فقط قندش می افتاده که همیشه همراهش شکلات داشته و میخورده اوکی میشده ولی برای لاغریش خیلی کمکش کرده...

میخوام بخرم استفاده کنم حداقل ۱۰،۱۵ کیلویی کم کنم

ممنون میشم تجربتونو بگین😘

خدایا ب قلم رحمتت ایمان دارم، سرنوشتمو هرجور میخوای بنویس❤

البته اینم بگم من بلغم دارم تبع معدم سرده باعث شده شکم و پهلو بیارم ۳سال پیش اینجوری نبودم🥺 خیلی رو مخمه شکمم رژیم گرفتم ولی انگار نه انگار دوبرابرش برگشت...لاغربودم یهو شکم پهلو اوردم بلغممم لعنتی😒

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان من برای قندش متفورمین میخوره لاغری رو نمیدونم

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

فکر نکنم واقعیت داشته باشه

هم همسایم و چندنفر دیگم‌ گفتن واسه لاغری خوبه اما همون عوارضش افت قند خون و بی حالیه

عزیزم متفورمین داروی هورمونیه. داروی هورمونی رو نباید بدون نسخه پزشک مصرف کرد. 

برای لاغر شدن راه های بهتری هم هست. 

من خودم با ورزش و تغذیه سالم و حذف یا کم کردن قند مصنوعی 8 کیلو کم کردم. 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
من چندتا خوردم واس لاغرشدن اونماه حامله شدم😐

خخخخ قرصه ک حاملت نکرده🤣🤣🤣ولی اره دکترا واسه تنبلی تخمدان تجویز میکنن

عزیزم متفورمین داروی هورمونیه. داروی هورمونی رو نباید بدون نسخه پزشک مصرف کرد.  برای لاغر شدن ...

بنظرم مهمترین کار واسه لاغر شدنم از بین بردن سردی معدم هستش☹️ همش تقصیر اونه...

داروی هورمونیه یعنی چی؟؟ یعنی چیکار میکنه با هورمونا؟

بنظرم مهمترین کار واسه لاغر شدنم از بین بردن سردی معدم هستش☹️ همش تقصیر اونه... داروی هورمونیه یعنی ...

برو دکتر طب سنتی

سرخود قرص و دارو نخورین!

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰🤱

امضات خیلی قشنگه🥺👌

مرسی عزیزم😍😘😘

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

واقعا بعضیا چه بلا سر خودشون میارن در عرض یک ماه ده کیلو! یا خدا

معذرت میخوام خیلی ببخشید میگفت وقتی مدفوع میکرده همراهش چربی میومد بیرون چربیهای شکمشو میکنده میاورده بیرون