2777
2789
عنوان

لاغری با قرص متوفورمین

| مشاهده متن کامل بحث + 21635 بازدید | 73 پست
چون گفتی هورمونیه ترسیدم اخه بارداریم خیلی خوردم 😔

اگه با تجویز پزشک باشه هیچ اشکالی نداره. 

بعدم هورمونی نیست اشتباه نوشتم دیگه زمانش گذشت نتونستم ادیت کنم. 

میخواستم بگم برای دیابت و همچنین برای pco که بیماری هورمونیه تجویز میشه. 

کلا بدون نسخه پزشک چه این دارو چه هر دارو دیگه واقعا خوب نیست مصرف سرخودش. 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خانوم مامانت متفورمین میخوره وزنش کم شده؟؟؟  قندش کنترل هست؟.

سلام. وزنش خیلی تغییر نکرده چون قبلا هم لاغر بود نمیدونم

ولی قندو خوب نگه نمی‌داره چون با خوردن متفورمین کلی رعایت میکنه قندش بازم بالاست

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

اگه با تجویز پزشک باشه هیچ اشکالی نداره.  بعدم هورمونی نیست اشتباه نوشتم دیگه زمانش گذشت نتون ...

اهان خیلی ممنونم ک گفتی خیلی ناراحت شدم فکر کردم هورمونیه،خدا خیرت بده ک درستش رو گفتی❤🌹

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
اره از صورت تا پا کلا لاغرم کرده  چون تناسبی کم میکنی خیلی زود متوجه تغییر سایزت میشی من ۸کیلو ...

عزیزم من متفورمین میخورم برای تنبلی دکتر بهم گفت هفته اول از نصف شروع کن 

میخورم نیم ساعت بعدش دستام از ضعف میلرزه 

شما فقط برای کم کردن وزن میخوردی؟؟؟

من وزنمم بالاست ولی بعد زایمان پریودم شدید بهم ریختس 

یعنی بهم نساخته ادامه ندم 

ایرانی گرفتم 

عزیییزمممم نمیدونم چرا انقد به پستت خندیدم 😂😂😂 دکتر برای منم نوشته دارم میخورم ولی وحشتناک قندم ...

بخند خنده قشنگه😕😕انشاله قسمتت میشه اگه منتظر نی نی هستی اگه میخای لاغربشی که انشاله زودتربشی اگه قند داری الهی زودتردرمان بشی

مصرف زیاد به کلیه آسیب میزنه من مدت هااستفاده کردم دکتر قطعش کرد پدرمم بخاطر قند میخورد دکتر گفت ادامه نده کلیه هات داغون شده

💓دوست خوبم امضامودیدی برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستید💓
عزیزم من متفورمین میخورم برای تنبلی دکتر بهم گفت هفته اول از نصف شروع کن  میخورم نیم ساعت بعدش ...

هم برای کاهش وزن هم تنظیم هورمون 

احتمالا قندتون میوفته چون واسه اونایی ک دیابت دارن هم متفورمین تجویز میشه 

سعی کنین بعد از غذا بخورین یا همراهش ی چیز شیرین بخورین اگر تاثیر نداشت حتما با دکترتون مشورت کنین

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر🌹❤️