2777
2789
عنوان

لاغری با قرص متوفورمین

| مشاهده متن کامل بحث + 21617 بازدید | 73 پست
معذرت  میخوام مثل همسایمون چربی از مدفوعت میومد؟

😐 نمیدونم اون چجوری میشه اخه چربی ک جدا دفع نمیشه بفهمم چی بوده 

ولی دل و رودم بهتر از قبل کار میکنه متوجه میشم هر دو سه روز سبک تر میشم 

خوبیش اینه ک آدم تناسبی وزنش کم میشه مثلا اگ کم کنی از همه جای بدنت کم میکنی اینجوری نیست ک فقط شکم کوچیک شه یا باسن 

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر🌹❤️
خیلی خطرناکه؟پس چرا توی بارداری برای دیابتی ها میدن؟

نه نمیگم خطرناکه میگم اون دارو با توجه به نیاز بدن اون فرد بیمار تجویز میشه. اگه آدم عادی بخوره سیستم بدنش بهم میریزه. 

خیلی کار غیر منطقیه ای. مثل این میمونه بگیم یکی کمبود منزیم داره منزیم میخوره ما هم بخوریم چون منزیم کمک میکنه لاغر شیم. در حالی که منزیم نباید از حد مجاز تو بدن بیشتر باشه. 

اینم همینه وقتی مشکل هورمونی یا دیابت یا مقاومت به انسولین نداری طبیعتا نباید داروهای مرتبط به این بیماری ها رو بخوری. 

فقط باعث میشیم بدن ضعیف بشه و کارکرد طبیعیش خدایی نکرده مختل بشه. 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مراقب باش یه شکلاتی چیزی همیشه همراهت باشه. همسایم‌گفت بعد از غذا هرشب یه ساعت خاصی انتخاب کن مثلا ۱ ...

ا چ جالب. باشه عزیزم مرسی 

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

خداکنه نشه😖اما بقول کاربر زندگی۲ حرف خوبی زد تقصیر خودمونم هست یه رژیم غذایی هایی و اصلاح سبک هم کم ...

بابا من هرکاری کردم رژیم بگیرم خودم نشد ک نشد نمیتونستم جلوی اشتهامو بگیرم ولی این اشتهارو کم میکنه 

اینم بگما من کلا قند و شکر و شیرینی شکلات نوشابه و دلستر این چیزارو حذف کردم خیلی موثر بود 

عزیزم منم معدم سرده تقصیر معده نیست که تقصیر خودمونه که هرچی دم دستمونه راه میدیم به معده، من ۴ ماه ...

منم خیلی دوسدارم اینکارو بکنم ولی واقعا نمیشه. میبینم هرچی که میخوریم نباید بخوریم. میشه چیزایی که میشه خوردو بگید؟‌ چیا میخوردی غذا چیا میتونستی بپزی 

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

😐 نمیدونم اون چجوری میشه اخه چربی ک جدا دفع نمیشه بفهمم چی بوده  ولی دل و رودم بهتر از قبل کا ...

جدی یعنی بازو و رونت هم لاغرشد؟ من ازفردا میخوام بخورم چجوری میخوری شما؟ قبل یا بعد غذا؟ روزی چندتا؟ چه ساعتی مثلا؟ دقیق سرساعت؟

خدایا ب قلم رحمتت ایمان دارم، سرنوشتمو هرجور میخوای بنویس❤
بابا من هرکاری کردم رژیم بگیرم خودم نشد ک نشد نمیتونستم جلوی اشتهامو بگیرم ولی این اشتهارو کم میکنه& ...

ارررره همسایمم گفت اشتها کم‌میکنه

من اشتهای کاذب خیلی دارم 

نوشابه هم ک ب جونم بستس اونم باید بزارم کنار

بنظرم مهمترین کار واسه لاغر شدنم از بین بردن سردی معدم هستش☹️ همش تقصیر اونه... داروی هورمونیه یعنی ...

عزیزم سردی و گرمی رو ولش کن. من بدتر از اون مقاومت به انسولین دارم یعنی بدنم به جای حذف قند و تبدیلش به انرژی اونو تبدیل به چربی میکنه! 

دیگه بدتر از این برا کاهش وزن؟ 

منم خیلی سخت لاغر میشم. تازه به همین قرص متفورمین که داروی تجویز شده ی بیماریمه حساسیت دارم نمیتونم بخورم. یعنی کلا دست خالی دارم با ورزش و تغذیه سالم کم میکنم. 

لاغری خالی هم هیییچ فایده ای نداره. 80 کیلو باشی اما عضله داشته باشی و بدنت سالم باشه کارکردش، بهتر از اینه 50 کیلو باشی ولی درصد چربیت بالا باشه و بدنت بخاطر بی ورزشی و تغذیه بد ضعیف شده باشه. حالا این وسط قرص بیخود و نامرتبط با نیاز بدنت هم بخوری به مرور بدترش کنی. 

الان عوارضشو نشون نمیده که عزیزم. بعدها به مرور سبک رفتاری ناسالم ما با بدن خودشو نشون میده. 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
منم خیلی دوسدارم اینکارو بکنم ولی واقعا نمیشه. میبینم هرچی که میخوریم نباید بخوریم. میشه چیزایی که م ...

من کلا برنج ،نون ، ماکارونی و کربوهیدرات رو حذف کردم ، قند و شیرینی از همه نوعش ، فست فود ، نمک و روغن رو حذف کردم ، روغن فقط روغن دنبه ، سبزیجات خام و پخته ، اجیل خام ، میوه (محدود)، انواع پروتیین ها به صورت پخته ، کبابی و سرخ شده 

مگه چربی از ادرار دفع نمیشه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

والا نمیدونم‌اون اونجوری گفت‌ میگفت چربی دفع میکردم🤔🤷🏻‍♀️

جدی یعنی بازو و رونت هم لاغرشد؟ من ازفردا میخوام بخورم چجوری میخوری شما؟ قبل یا بعد غذا؟ روزی چندتا؟ ...

اره از صورت تا پا کلا لاغرم کرده 

چون تناسبی کم میکنی خیلی زود متوجه تغییر سایزت میشی من ۸کیلو کم کردم ولی لباسام برام گشاد شده 

دکتره من اینجوری گفت: 

هفته اول روزی ی قرص قبل از ناهار 

هفته دوم روزی دو تا قرص قبل از ناهار قبل از شام 

هفته سوم روزی سه تا قرص قبل از صبحانه ناهار شام البته اگ مشکل گوارشی داری قرص صبحانه رو بعد از اینکه ی چیزی خوردی بخور 

دیگه از هفته سوم به بعد روزی سه تا میخوری تا برسی به وزن ایده آل

عزیزم سردی و گرمی رو ولش کن. من بدتر از اون مقاومت به انسولین دارم یعنی بدنم به جای حذف قند و تبدیلش ...

میفهمم ماها فقط میگیم لاغر شیم حالا ب هر روشی دیگع ب عواقب بعدش فکرنمیکنیم بعضیامون مثلا خود من‌بگن فلان کارو کن لاغرشی گوش میکنم وزنم ۶۰ بود الان ۷۸ شدم رژیم گرفتم پیاده روی کردم یه کیلو نه کم میکنم ن بیشتر از ۷۸ میشم همینجا Stop شده خیلیامون نمیدونیم ب بهونه لاغری چیکار میکنیم باخودمون....

والا نمیدونم‌اون اونجوری گفت‌ میگفت چربی دفع میکردم🤔🤷🏻‍♀️

تا اونجایی که اطلاع دارم چربی از راه تنفس و ادرار و عرق دفع میشه

اوشون بیرون رویش زیاد بوده فکر میکرده چربی دفع میشه

من متفورمین خوردم واسه تبلی تخمدان

یه مدت متفورمین یه مدت هم گلوکوفاژ

لاغر نشدم فقط حالت تهوع مدام

حتی از خواب بیدارم میکرد حالت تهوع تا عادت کردم یکماهی طول کشید

ولی کلا این قرص ضررش بیشتر سودش

واسه ادمایی ک دیابت دارن یا تبلی تخمدان

اگر سرخود مصرف کنی امکان داره در آینده دچار دیابت بشی خدایی نکرده

سعی کن ورزش و رژیم داشته باشی