2777
2789
عنوان

لاغری با قرص متوفورمین

| مشاهده متن کامل بحث + 21635 بازدید | 73 پست
معذرت میخوام خیلی ببخشید میگفت وقتی مدفوع میکرده همراهش چربی میومد بیرون چربیهای شکمشو میکنده میاورد ...

خیلی خطرناکه 

اون چربی های مفید بدنشم از دست داده!

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰🤱

خیلی خطرناکه  اون چربی های مفید بدنشم از دست داده!

البته بگم الان قطعش کرده خیلی چاق شده از امشب گفته باز شروع میکنه قرصارو نمیدونم بدنش عادت کرده بهشون 

من بخورم بار اولمه نمیرم🤣تحمل قند پایینو ندارم غش نکنم

خدایا ب قلم رحمتت ایمان دارم، سرنوشتمو هرجور میخوای بنویس❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یه مدت دکتر بهم داده بود برای تنظیمات هورمونی😁نخوردم نمیدونستم لاغر میکنه 

از فردا برم تو کارش

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

منم یه مدت دکتر بهم داده بود برای تنظیمات هورمونی😁نخوردم نمیدونستم لاغر میکنه  از فردا برم تو ...

مراقب باش یه شکلاتی چیزی همیشه همراهت باشه. همسایم‌گفت بعد از غذا هرشب یه ساعت خاصی انتخاب کن مثلا ۱۲شب هرشب بعد غذات ۱۲شب نه یدقه اینور ن اونور بخور والامیگفت بامدفوعش چربی میومد بیرون و خیلی لاغرش کرده بود 

بنظرم مهمترین کار واسه لاغر شدنم از بین بردن سردی معدم هستش☹️ همش تقصیر اونه... داروی هورمونیه یعنی ...

عزیزم منم معدم سرده تقصیر معده نیست که تقصیر خودمونه که هرچی دم دستمونه راه میدیم به معده، من ۴ ماه اصلاح سبک کردم نون و برنج و کلا آرد سفید و شیرینی و قند مصنوعی و نمک رو گذاشتم کنار ۲۱ کیلو کم کردم و بدون هیچی ورزش ، الانم که باردار شدم بعدش ۶ ماهمه اما هنوز یه گرمم وزنم اضافه نشده 

عزیزم منم معدم سرده تقصیر معده نیست که تقصیر خودمونه که هرچی دم دستمونه راه میدیم به معده، من ۴ ماه ...

واقعا؟😦😦مبارکه بارداریت انشالا قدمش خیرباشه...چقدر خوب تونستی وزن کم کنی واقعا دمت گرم ب کار اصولی و اراده قویت 😍

من دو ماهه دارم مصرف میکنم تحت نظر پزشک هستم  ۸کیلو کم کردم توی دو ماه  اگه ریزش مو نیار ...

برای شما ریزش مو آورد؟

من دو ماهه دارم مصرف میکنم تحت نظر پزشک هستم  ۸کیلو کم کردم توی دو ماه  اگه ریزش مو نیار ...

من بعد کرونا ی مقداری ریزش مو گرفتم ولی قرص آهن خوردم با شامپو شبنم استفاده کردم کامل قطع شد یعنی یه دونه هم نریخت الان چندوقته قرص اهن نمیخورم شامپومم عوض کردم باز داره تک و توکی میریزه

برای شما ریزش مو آورد؟

نه من مشکل خاصی پیدا نکردم حتی افت قند هم نداشتم 

فقط سه چهار روز اول دل پیچه های بدی میگرفتم ک دیگه بدنم عادت کرد بهش

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر🌹❤️
الانم برنج و نون و شیرینی میبینم حالم بد میشه کلا سبک غذاییم عوض شده 

اره دیگه معدت عادت کرده دیگه اینارو مصرف نکنی نمیتونه قبولشون کنه خدایی افرین ۲۱ کیلو ب حرف آسونه خیلی زحمت میخواد کم کردنش

نه من مشکل خاصی پیدا نکردم حتی افت قند هم نداشتم  فقط سه چهار روز اول دل پیچه های بدی میگرفتم ...

معذرت  میخوام مثل همسایمون چربی از مدفوعت میومد؟

من بعد کرونا ی مقداری ریزش مو گرفتم ولی قرص آهن خوردم با شامپو شبنم استفاده کردم کامل قطع شد یعنی یه ...

اگه بهت نسازه کلا موهات دسته دسته میریزه ک فورا باید قطع کنی مصرفشو 

مادرشوهرم خواست بخوره روزه سوم بود متوجه شد موهاش ریزش گرفته نخورد

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر🌹❤️
اگه بهت نسازه کلا موهات دسته دسته میریزه ک فورا باید قطع کنی مصرفشو  مادرشوهرم خواست بخوره روز ...

خداکنه نشه😖اما بقول کاربر زندگی۲ حرف خوبی زد تقصیر خودمونم هست یه رژیم غذایی هایی و اصلاح سبک هم کمک بیشتر میکنه ب لاغری لامصب کم کردن دردسره چاق شدن درعرض ثانیه کاری نداره