2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 48 پست
اون شرط گذاشته ک ازه بابد بیای  یسال پیش مادرم زندگی کنی ببینم خوب میشی اینجوری در صورتی ک ماده ...

ببین عزیزم اگه میخواست جدا شه فردای دعواتون میرفت دادخواست میداد. چون گفته مهریه‌تم میدم. این که نرفته دا خواست بده یعنی میخواد تو رو تحت فشار قرار بده. حالا شما هم میخوای زندگی کنی ولی اصلا درست نیست که خودت برب جلو. چون اون دست روی شما بلند کرده. شما بدترین کار و حرف هم زده باشی، ایشون حق نداره این کار رو انجام بده. بهتره حانواده‌ت وساطت کنن ولی در عین حال جدی برخورد کنن. اگه میخواست جدا بشه تاحالا حداقلش یه ابلاغیه برات اومده بود. مطمئن باش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره واقعا..ب نظر منم مردی ک بتونه قیدت رو بزنه و حرف از جدایی بزنه،ب زندگی بدون تو فکر کرده و براش آ ...

درسته ولی دلم نمیاد من میگم اون میگه تو بدی کردی تو قولات واینسادی میگه هزار بار گفتی درس میشم بازم فردا همون  بود   خانوادم گفتن تو ی هفته رفتاراتو تکرار نکن اگ دیدی بهت بی احترامی میکنه بده اونوقت تو میگی من خوب بودم تو بازم همون بودی

بعدم عزیزم شما فقط ۱۹ سالته. اینو به نامزدت هم بگو. بگو واقعا تو نمیتونی انتظاری که از یه خانم ۳۰ ساله داری از من داشته باشی. من باید تجربه کسب کنم بهتر باهات آشنا شم و... . اصلا به هم میخورید؟ باهاش خوشحالی؟ یا فقط نگرانی که دوباره جدا نشی؟

درسته ولی دلم نمیاد من میگم اون میگه تو بدی کردی تو قولات واینسادی میگه هزار بار گفتی درس میشم بازم ...

اوهوم میفهمم چی میگی،ولی خب زوری ک نمیشه..میشه تفنگ بذاری رو شقیقش ک بات بمونه؟؟؟یه مدت باهاش خوب رفتار کن،کارهایی ک بدش میاد و اصلا انجام نده کارهایی ک دوس داره بکن،اما بدون التماس،فقط بگو چون دوستت دارم و بهت حق میدم میخوام عوض شم،بعدم ثابت کن با رفتارت..اگ خواست ک خداروشکر،اگرم خدای نکرده نخواست دیگ عذاب وجدان نداری چون تلاشت رو کردی

نَبضــی کِ رَفتِـــع❌..گِرِفتَـــن نَــدارِع🫀🩺.. 
ازدواج اولم تو عقد بود جدا شم تو چهار سالگی بود  ک 16 ب جدایی ختم شد 17 با شوهرم نامزد کردم&nbs ...

برید مشاوره.. اگه اون نمیاد حتما تنها خودت برو

هیچ اگر سایه پذیرد منم آن سایه‌ی هیچ🤍🦋
ببین عزیزم اگه میخواست جدا شه فردای دعواتون میرفت دادخواست میداد. چون گفته مهریه‌تم میدم. این که نرف ...

اره راس میگی   ولی‌ برادرم باهاش حرف زد بازم اونجوری گف خودم زنگ بزنم به مادرش

اوهوم میفهمم چی میگی،ولی خب زوری ک نمیشه..میشه تفنگ بذاری رو شقیقش ک بات بمونه؟؟؟یه مدت باهاش خوب رف ...

چقد خوب گفتید اخه نیست ک باهاش خوب رفتارکنم من میخام عوض شم ب قول شما عذاب وجدان نداشته باشم شایذ بقیه دوستان بگن خودتو سبک میکنی ولی من میخام عذاب وجدان نداشته باشم 

اره راس میگی   ولی‌ برادرم باهاش حرف زد بازم اونجوری گف خودم زنگ بزنم به مادرش

نه عزیزم شما زنگ نزن. به نظرم هنوز روی رفتارت به حد کافی مسلط نشدی. زنگ بزنی دعوای جدید درست میشه. مادر اون هم اونقدر پخته رفتار نمیکنه باز همه چیز علیه شما میشه. یه نظرم اجازه بده خانواده‌ت باهاشون صحیت کنن. شما توی این پدت فقط با خودت تمرین کن که نخوای جواب هر حرفی رو همون لحظه بدی. سیاست همینه. باید صبر کنی.

چقد خوب گفتید اخه نیست ک باهاش خوب رفتارکنم من میخام عوض شم ب قول شما عذاب وجدان نداشته باشم شایذ بق ...

من چون خودم تو این شرلیط بودم میدونم چی میگی..منم با نامزدم ب همین مشکل برخوردم،ایشونم راهشون دور بود،من درحدی عذاب وجدان داشتم ک هرکاری کردم ک ثابت کنم عوض شدم،واقعا هم عوض شدم با رفتارم بش ثابت کردم،اما تهش سر یه ماجرای جزئی  حرفایی بم زد ک هیچوقت یادم نمیره،منم قیدش رو زدم و ناخزدیم رو بهم زدم،خیلی کوچیک شدم اما حداقل الان عذاب وجدان ندارم و خیالم راحته ک تلاشمو کردم،هرچند بعدش خودشم اعتراف کرد ک پشیمونه و من‌واقعا تغییر کرده بودم و دوباره خواست نامزد کنیم،اما بخاطر اون حرفاش نتونستم..واس همسشه فراموشش کردم

چقد خوب گفتید اخه نیست ک باهاش خوب رفتارکنم من میخام عوض شم ب قول شما عذاب وجدان نداشته باشم شایذ بق ...

منم این روزا رو کشیدم..دقیقا مثل تو...اگ بازم سوالی داشتی من هستم

من چون خودم تو این شرلیط بودم میدونم چی میگی..منم با نامزدم ب همین مشکل برخوردم،ایشونم راهشون دور بو ...

اونم الان خیلی حرفا میزنع ک دلم میشکنه ولی من میزارم پای کارای خودم و اشتباهاتی ک داشتم  الان من چیکار کنم جواب پیام خودمو نمیده شرطم ک گذاشته نمیدونم چجوری بهش حرفامو بزنم و بگم بهم فرصت بده  شما چجوری بهتون فرصت داد ک عوض شدی

اونم الان خیلی حرفا میزنع ک دلم میشکنه ولی من میزارم پای کارای خودم و اشتباهاتی ک داشتم  الان م ...

اشتباهی ک من کرده بودم واقعا از اشتباهات تو خیلیییییی بزرگتر بود،اونم از اول گف طلاق و جدایی،ولی من کلی خواهش و التماس،چون واقعا اشتباه کرده بودم،بعد داییم باهاش حرف زد،اونم قبول کرد بم فرصت بده اماااا باا هزااااار شرط و شروط.شرطایی ک واقعا منم از زندگی‌عادی محروم میکرد،اما چون واقعا پشیمون بودم و میدونستم بد کردمم هررر شرطی گذاشت قبول کردم،حتا تو فکر و خیالمم همونی شدم ک اون میخواست و چیزایی ک دوس نداشتو کنار گذاشتم تا بش ثابت شه و شد،،اما خب متاسفانه بد دل بود،از اول همه میگفتن ولی من باور نمیکردم،ولی اون اتفاق باعث شد ذات واقعیش رو ببینم و ادامه ندم