2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 48 پست
اخی درکت میکنم عزیزم،ولی خب وقتی از نظر اون تمومه نو هرکار کنی آخرش اونی ک میخواد بره میره...فقط خود ...

اون میخاست رفتیم خونه بگیریم ماه بعد  عروسی کنیم همش تقصیر خودمه 

اره   بعد اون دعوا  دیگ عقده شده براش  میگه تو قبل اون دعوا قول دادی خوب میشی ام ...

عزیزم اولین چیزی که هست اینه که سعی کن با خانواده‌ش اصلا بحث نکنی. به مادرش نگو شوهرمه از شما باید اجازه بگیرم و فلان. اگه میخوای برگردی اول از همه سعی کن یه کم در مقابل خانواده‌ش کوتاه بیای. بعدم شما دیگه تماس نگیر. به نظر من به برادرت بگو دوباره تماس بگیرن بگن که با شما راجع‌به نظر ایشون حرف زدن. توی یه جلسه خانواده‌ شما و ایشون جمع شن که مثلا توافق کنید راجع به این که چه جوری از هم میخواید جدا شید. خانوا ه‌تون به عنوان راه آخر مراجعه به مشاور رو پیشنهاد بدن. اینجوری یه کم وقت می‌خرید. تو این مدت هم به نظر من خودت زیاد طرفش نرو ولی سعی کن آروم‌تر باشی و بحث نکنی. در کل، اگه حرف شما بد بوده از نظر همسرتون، اونم کار خیلی بدی کرده که دست روی شما بلند کرده. یعنی نمیتونن همه چیز رو بندازن گردن شما. این موردم اگه میخوای باهاش زندگی کنی باید حل شه. 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اون میخاست رفتیم خونه بگیریم ماه بعد  عروسی کنیم همش تقصیر خودمه

نمیدونم چی بگم،،بزرگترا پا پیش نذاشتن ک حل کنن این دعوارو؟

نَبضــی کِ رَفتِـــع❌..گِرِفتَـــن نَــدارِع🫀🩺.. 
اخی درکت میکنم عزیزم،ولی خب وقتی از نظر اون تمومه نو هرکار کنی آخرش اونی ک میخواد بره میره...فقط خود ...

ببین تو بشو مریم مقدس وقتی نمیخواد نمیتونی کار کنی الان جدا نشی سه سال دیگه تو سن بالاتر جدا میشی متاسفانه راه ها رو بسته برات .

جدا شدم اما قوی شدم به خودم افتخار میکنم
زشته بگن  دختره تو 19 سالگی دوتا طلاق تو شناسنامشع

زشت نیس بری تو خونه زندگی برگردی خوبه ؟؟؟یا با بچه برگردی خوبهه؟؟؟

عقدین خیلی خوبه اگه میخای جدابشی میبینی آینده ای نداری تمومش کن خانوادشم ک خوششون نمیاد ازت شوهرم ک اینجوری 

خوددانی اشتباهتو تکرار نکن دوباره همین 

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤
میگع چهار سال این اخلاقت بوده ب حرفات باور ندارم 

خب عزیزم به قول خودت چهار سال اشتباهاتت رو تکرار کردی حق بده که میخواد برای زندگیش درست تصمیم بگیره باید روی خودت و اخلاقت کار کنی

مگ اخلاقت رو ندید و اومد سراغت؟؟؟

چرا دو سال نامزد بودیم بعد عقد کردیم من هی میگفتم بهم فرصت بده درست میشم بعضی اخلاقامو درس میکنم اونم میچف باشه ینی وقت میداد فرصت میداد تو این سه ماهه ک عقد کردم بازم دعوا شد ک گفتم ده روز من خوب میشم  دوباره ی دعوایی اتفاق افتاد ک همه چی باز خراب سد

میگع چهار سال این اخلاقت بوده ب حرفات باور ندارم 

ببین بنظرم حتی اگه بری سر زندگی ب مشکل برمیخوری از حالا بهت میگه طلاق.بگو گفتم تغییر میکنم حالا نمیخوای باشه طلاق و جدا شو .بهتر از اینه چن سال دیگه جدا شی و جوونیتو بزاری پاش.بنظر من جدا شو پناه بر خدا .جدا شو شاید لیاقتتو نداره و یکی بهتر برات بیا.جا برا بهتره باز کن .امید داشته باش و خودتو دست کم نگیر

🦋best be your self🦋
ببین تو بشو مریم مقدس وقتی نمیخواد نمیتونی کار کنی الان جدا نشی سه سال دیگه تو سن بالاتر جدا میشی مت ...

آره واقعا..ب نظر منم مردی ک بتونه قیدت رو بزنه و حرف از جدایی بزنه،ب زندگی بدون تو فکر کرده و براش آمادس..تهشم تا تقی ب توقی بخوره میگه من گفتم تو ادم نمیشی تمام

چرا دو سال نامزد بودیم بعد عقد کردیم من هی میگفتم بهم فرصت بده درست میشم بعضی اخلاقامو درس میکنم اون ...

خب انگار تو فقط میخواستی با قول دادن ک درست میشی واس خودت نگهش داری،تلاشی ممیکردی ک تغییر کنی وگرنه انقد دعوا پیش نمیومد

عزیزم اولین چیزی که هست اینه که سعی کن با خانواده‌ش اصلا بحث نکنی. به مادرش نگو شوهرمه از شما باید ا ...

اون شرط گذاشته ک ازه بابد بیای  یسال پیش مادرم زندگی کنی ببینم خوب میشی اینجوری در صورتی ک مادهمچین قراری نداشتیم من واقعا الان دستم به هیجا بند نیست برادرم باهاش حرف زده ک میگه طلاق ما باهم اینده نداریم از این حرفا