2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 48 پست
اونم الان خیلی حرفا میزنع ک دلم میشکنه ولی من میزارم پای کارای خودم و اشتباهاتی ک داشتم  الان م ...

ببین حرف فایده نداره،با رفتارت بش ثابت کن عوض شدی،اولین قدمم اینه ک شروطی ک معقولن رو قبول کن و بش بگو من اگ در شرایط عادی بودیم امکان نداشت این شرایط رو قبول کنم،اما الان چون میدونم اشتباه از من بوده و واقعا پشیمونم و میخوام‌خودمپ بت ثابت کنم قبول میکنم

نَبضــی کِ رَفتِـــع❌..گِرِفتَـــن نَــدارِع🫀🩺.. 
ببین حرف فایده نداره،با رفتارت بش ثابت کن عوض شدی،اولین قدمم اینه ک شروطی ک معقولن رو قبول کن و بش ب ...

اخه نمیتونم قبول کنم میگ یسال پیش مادرم زندگی کن ب هیچ‌وج خانوادم قبول نمیکنن و عروسی نمیگیریم  از این حرفا ک قبلن نبود 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببین حرف فایده نداره،با رفتارت بش ثابت کن عوض شدی،اولین قدمم اینه ک شروطی ک معقولن رو قبول کن و بش ب ...

م میخام عوض شم ولی این شرطی ک گذاشتع لصلا درست نیست نمیتونم قبول کنم

م میخام عوض شم ولی این شرطی ک گذاشتع لصلا درست نیست نمیتونم قبول کنم

خب باش حرف بزن بگو من مشکلی با شرطت ندارم اما خانوادم قبول نمیکنن و اینجور حرفا..بزرگتزی ک ازش حرف شنوی داره رو واسطه کن..بگو هر شرطی ک درباره با اخلاق و رفتار خودم باشه قبوله،اما این شرطی ک تو‌گذاشتی بزرگترها هم توش سهم دارن و نظر اونا هم مهمه و اونا مخالفن

نَبضــی کِ رَفتِـــع❌..گِرِفتَـــن نَــدارِع🫀🩺..