بعد چند هفته برادرم بهش زنگ زد اونم گف مثلا الناز درس نمیشع همیشه قول میده درست میشه اخلاقشو خوب میکنه ولی باز اینجوریه میگع دلخوشی ندارم بهش اذیتم کرده میگه طلاق بهش گفتم من تغییر میکنم خوب میشم ب خودم اومدم ولی هی میگه طلاق مهریتم میدم نمیدونم چیکار کنم تازه ازدواج دومم هست خیلی ناراحتم خانوادمم ناراحتن اصن وقت نمیده بهم خانوادشم از من خوششون نمیاد
اره بعد اون دعوا دیگ عقده شده براش میگه تو قبل اون دعوا قول دادی خوب میشی ام ...
عزیزم اولین چیزی که هست اینه که سعی کن با خانوادهش اصلا بحث نکنی. به مادرش نگو شوهرمه از شما باید اجازه بگیرم و فلان. اگه میخوای برگردی اول از همه سعی کن یه کم در مقابل خانوادهش کوتاه بیای. بعدم شما دیگه تماس نگیر. به نظر من به برادرت بگو دوباره تماس بگیرن بگن که با شما راجعبه نظر ایشون حرف زدن. توی یه جلسه خانواده شما و ایشون جمع شن که مثلا توافق کنید راجع به این که چه جوری از هم میخواید جدا شید. خانوا هتون به عنوان راه آخر مراجعه به مشاور رو پیشنهاد بدن. اینجوری یه کم وقت میخرید. تو این مدت هم به نظر من خودت زیاد طرفش نرو ولی سعی کن آرومتر باشی و بحث نکنی. در کل، اگه حرف شما بد بوده از نظر همسرتون، اونم کار خیلی بدی کرده که دست روی شما بلند کرده. یعنی نمیتونن همه چیز رو بندازن گردن شما. این موردم اگه میخوای باهاش زندگی کنی باید حل شه.
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
چرا دو سال نامزد بودیم بعد عقد کردیم من هی میگفتم بهم فرصت بده درست میشم بعضی اخلاقامو درس میکنم اونم میچف باشه ینی وقت میداد فرصت میداد تو این سه ماهه ک عقد کردم بازم دعوا شد ک گفتم ده روز من خوب میشم دوباره ی دعوایی اتفاق افتاد ک همه چی باز خراب سد
ببین بنظرم حتی اگه بری سر زندگی ب مشکل برمیخوری از حالا بهت میگه طلاق.بگو گفتم تغییر میکنم حالا نمیخوای باشه طلاق و جدا شو .بهتر از اینه چن سال دیگه جدا شی و جوونیتو بزاری پاش.بنظر من جدا شو پناه بر خدا .جدا شو شاید لیاقتتو نداره و یکی بهتر برات بیا.جا برا بهتره باز کن .امید داشته باش و خودتو دست کم نگیر
ببین تو بشو مریم مقدس وقتی نمیخواد نمیتونی کار کنی الان جدا نشی سه سال دیگه تو سن بالاتر جدا میشی مت ...
آره واقعا..ب نظر منم مردی ک بتونه قیدت رو بزنه و حرف از جدایی بزنه،ب زندگی بدون تو فکر کرده و براش آمادس..تهشم تا تقی ب توقی بخوره میگه من گفتم تو ادم نمیشی تمام
عزیزم اولین چیزی که هست اینه که سعی کن با خانوادهش اصلا بحث نکنی. به مادرش نگو شوهرمه از شما باید ا ...
اون شرط گذاشته ک ازه بابد بیای یسال پیش مادرم زندگی کنی ببینم خوب میشی اینجوری در صورتی ک مادهمچین قراری نداشتیم من واقعا الان دستم به هیجا بند نیست برادرم باهاش حرف زده ک میگه طلاق ما باهم اینده نداریم از این حرفا