2777
2789
عنوان

ظاهرهمسر

167 بازدید | 9 پست

۹ ماهه عقدم ولی هنوز همسرم ب دلمم نیست شخص ایده الیه از همه لحاظ فقططط ظاهرش ب دلم نیست هیچ اصلاحی نمیشه کرد ومن بعداز۹ماه نتونستم بپذیرمش ودوستش داشته باشم 

ازیه جهت من شرایط خوبی ندارم ۳۰ سالمه و۶سال پیش یکبارهم عقدوجداشدم والان ازجدایی میترسم  ولی خب ازیه جهت دوست داشتن وعشق توزندگی واسم مهمه میترسم ازدواج کنم ولی نتونم دوسش داشته باشم اخه خونوادم بم اصرارمیکنن ک ازدواج کنم 

دوستان لطفا راهنمایم کنید خیلی سردرگمم 😑

این فکرارو باید قبل عقد میکردی...الان هیچ کاری نمیشه کرد...

صادق هدایتمن هیچ وقت در کِیف های دیگران شریک نبوده‌ام، همیشه یک احساس سخت جلوی مرا گرفته. درد زندگی، اِشکال زندگی است. اما از همه این اشکالات مهم تر جُوال رفتن با آدم هاست. یک وقت بود داخل آنها شدم، خواستم تقلید سایرین را در بیاورم، دیدم خودم را مسخره کرده‌ام. هر چیز را که لذت تصور می‌کنند همه را امتحان کردم، دیدم کیف های دیگران به درد من نمیخورد. حس می‌کردم همیشه و در هر جا خارجی هستم. هیچ رابطه‌ای با سایر مردم نداشتم. من نمی‌توانستم خودم را به فراخور زندگی سایرین در بیاورم. همیشه با خودم می‌گفتم: روزی از جامعه فرار خواهم کرد و در یک دهکده یا جای دور منزوی خواهم شد. من نمی‌خواستم خودم را محکوم افکار کسی بکنم یا مقلد کسی بشوم‌.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب عزیزم همون اول چرا قبول کردی نمیدونم چی بگم

اگه میخوای عروسی کنی باهاش ب چیزای مثبت دیگش فکرکن

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
خب عزیزم همون اول چرا قبول کردی نمیدونم چی بگم اگه میخوای عروسی کنی باهاش ب چیزای مثبت دیگش فکرکن

ب اصرار خونواده واینکه گفتن ظاهرعادی میشه ومهم نیست 

بخاطر این رفتار احمقانه ام ازخودم متنفرم 

ظاهرخب مهم،ولی اخرررررش عادی میشه،تهش اخلاق که مهم تو یه عمرباید با اخلاقش زندگی کنی،،زن شهیدچمران تو خاطراتش مینویسه من تا چندماه اول توجه نکرده بودم که شهیدموهاش ریخته،،،انقدرکه محو اخلاقش بود،،،،ولی بازم برو پیش مشاور

دقیقا🤮

ولی طلاقم خیلی وحشتناکه😬

من ازدواج اولم ظاهر همسرمو دوس نداشتم خیلی چیزارو بزرگ میگرفتم... خیلی دعواها بزرگ میشد نمیدونم چرا. الان همسرم خیلی خوشگله لامصب خفه میشم جلوش... خیلی بد اخلاق تر از قبلیه ولی ارومم چمه الله اعلم.

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️