2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 3783 بازدید | 42 پست
اگه میتونین بزور ترغیبش کنین به کارهای مثبت و فعالیت

همسر مه... کلا زندگیم چند وقته جهنم شده... افسرده شده منم دااه افسرده‌ میکنه هرچی میگم حرف میزنم اصلا بهایی نمیده... دیگه رسیدم به جایی که ترکش کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میتونین بزور ترغیبش کنین به کارهای مثبت و فعالیت

برای 6 ماه یکسال اینطور نیستا چند ساله درگیریم دیگه خسته شدم بریدم دیگه... چون خودش هیچ تلاشی برای بهبودی نمیکنه... فقط دلش میخواد قرص هاشو مصرف کنه انگار خیالش راحت میشه... 

همسر مه... کلا زندگیم چند وقته جهنم شده... افسرده شده منم دااه افسرده‌ میکنه هرچی میگم حرف میزنم اصل ...

قطعا میشه درمانش کرد

هر زندگی سختیایی رو داره ولی میشه باهم از این سختیا گذر کرد

دوست پسر من دو سال زحمت کشید برای من

هرکاری کرد بزور برد دکتر پیشم موند وسط دوره درمانم هم عقد کردیم

یه ذره هم نترسید از اون سختیا

الان من خوب شدم و قدردان زحمتاشم

شما هم اول به لطف خدا دوم بخاطر زندگی خودتون از امروز شروع کنیم یه دوره برا زندگیتون جنگ کنین

خودش نمیخواد نیست چون منم تجربه کردم واقعا نمیتونه 

اما شما به زور باهاش همراهی کنین ببرین بیرون تفریح

باهم برین باشگاه 

بهش حس ترحم ندین برعکس قوی باشین 

پیشش باشین و بفهمونین که مهم نیست الان چه حالی داره شما باز هم دوسش دارین و براتون مهمه

محیط شاد و فعالی رو فراهم کنین

اگه علاقه داره یه سگ هم بیارین تو خونه

از یه روانشناس کمک بگیرین که باید چطور باهاش رفتار کنین چون من علمشو ندارم زیاد نمیتونم بگم

اما قول میدم ارزششو داره

شاید اینم شب شماست که فردا صبح خیلی قشنگی خواهد داشت اگه که بتونین شب رو تحمل کنین

برای 6 ماه یکسال اینطور نیستا چند ساله درگیریم دیگه خسته شدم بریدم دیگه... چون خودش هیچ تلاشی برای ب ...

یه مدت فراموش کنین قرص مصرف میکنه به روش هم نیارین کلا

فقط بهش عشق بدین محبت کنین

بگین بخندین

به زور ببرین تفریح

کارای مورد علاقشو که میدونین اونارو انجام بدین باهم

مدام ازش تعریف کنید

میدونم خیلی سخته ولی یه جمله رو به یاد داشته باشین که واقعا واقعا دست خودش نیست فقط بیماره مثل کسی که سرماخورگی داره

وگرنه اونم دلش نمیخواد اذیت و ازاری برسونه

یه مدت فراموش کنین قرص مصرف میکنه به روش هم نیارین کلا فقط بهش عشق بدین محبت کنین بگین بخندین به ...

ممنونم از وقتی که گذاشتین انشاءالله حل بشه این مشکل... واقعا دیگه من خودم روحیه ای برام نمونده 

سلام عزیزم باه من به مدت تقریبا نه ماه افسردگی خیلی شدید داشتم اینجوری که هر روز ساعت ها گریه میکرد ...

سلام منم چند ساله خیلی دارو دادن فوبیا دارم دارو نمیخورم گریه میکنم نفس تنگی دلم میگیره شنا جه کردین به من اسنترا دادن فشارمو اورد پایین میشه جواب بدین زندگیم داره نابود میشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز