2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 3783 بازدید | 42 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خوشبحالت😍🥺

حتما به پزشک مراجعه کن و لطفا با داروی اعصاب شوخی نداشته باش که خودسرمصرف کنی یا خودسر قطع کنی چون به مرز جنون میرسونتت

باید باید زیر نظر پزشک باشه

من وسطای درمان که مصادف بود با عقدم ول کردم فک کردم خوب شدم

انقد حالم بدتر شد که سه بار رفتم بیمارستان ارامبخش زدن بهم

من ، 

رها کن ، به خودت بیشتر از این ظلم نکن

زندگی کوتاه و دنیا بی ارزش تر از اون چیزیه که فکرشو کنی:)

اطرافو بقیه و مشکلاتو ول کن ، برگرد اون خوده درونتو خوشحال کن:)! اون گناهی نداره اگه یه سری چیزا سرجاش نیست و بعضیاش توهم گره خورده...

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

خب چه تمریناتی لازمه؟؟

چیزایی که باعث حال خوبت میشن و توی زندگیت زیاد کنی ..

ورزش و حتما حتما به زندگیت اضافه کنی به عنوان روتین ..

اهنگ بی کلام گوش بدی ..

فکرای منفی و بنویسی و اگه به تراپیست مراجعه میکنی دفتر افکار منفی و با خودت ببری تا باهم حلش کنین ..

مصرف شیرینیجات و کمتر کنی ..

و اخر و مهم ترین چیز اینه ک خودت بخوای و بخوای و بخوای .. افسردگی تا وقتی خودت خواستار این نباشی ک از بین بره از بین نمیره ..

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
خداروشکر... یکی از نزدیکان من مدت هاست دارو میخوره و قطع نشده هنوز... تا دز داروها کم میشه حالش بد م ...

چون باید در حین درمان به محض اینکه حالت خوب شد برا خودت یه زندگی شاد و فعال درست کنی که بعد قطع دارو ها اون عادت ها کمکت کنه

مثل باشگاه رفتن

شروع زبان جدید

درس خوندن

یادگرفتن مهارت جدید

دایره ی دوستای شاد و مثبت

درس خوندن یا کار کردن

ساز زدن

حیوون خونگی یا گل و گیاه

خلاصه باید فعال و شاد باشی

چون باید در حین درمان به محض اینکه حالت خوب شد برا خودت یه زندگی شاد و فعال درست کنی که بعد قطع ...

خودش نمیخواد انگار که درمان بشه وابسته شده به قرص ها.. انگار یه حالت تلقین داره که من نخورم حالم بد میشه ای وای استرس دارم اضطراب دارم و اینا 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز