2777
2789
عنوان

هانیم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2653 بازدید | 269 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم تو تاپیک قبلیت پرسیدم اما جواب ندادی لطفا جواب بده ایا کراشم دوستم داره ؟بهم پیشنهاد میده؟من حس ششم خودم بهم میگه اره .حتی قبل این که ببینمش چون فامیل دوریم اسمش به گوشم میخورد یه حس عجیبی داشتم با اینکه ندیده بودمش اما یه بار اتفاقی همو دیدیم دوسش دارم . این تو صفحه شیش پرسیدم جلوتر منو گفتی اما منو انگار ندیدی

شاید تصمیمش تو تیر ماه سال آینده گرفته بشه

سلام عزیزم خوبین. 

شرمنده میشه محبت کنید جواب تمام سوالاتم رو بدید. ممنونتون میشم.. براتون صلوات هم فرستادم

۱_ مشهد و کربلا کی قسمتم میشه.

۲_ مشکلی که توی زندگیم دارم کی حل میشه؟ تا یک ماه دیگه وقت داریم. 

۳_ دوتا حاجت دارم به دوتاش میرسم. 

۴_ امسال معدلم چند میشه. انسانی قبول میشم 

یا تجربی. 

ببخشید خیلی زیاد سوال کردم.

یازدهم تجربی🌼

میشه جواب بدین؟🥺 من خیلییی شوهرم دوس دارم اون هم همینطور..بارها تو عمل و حرف ثابت کرده چقدر عاشقم ...

به هیچ وقت شک نکن چون ب واقعیت تبدیل میشه .نمازتو بخون حاال دلت خوب میشه

تورو خدا جواب بده استارتر ، آیا کنارش خوشبخت میشم ؟ به طور واقعی دوستم داره ؟ شرایط کاریم تو آینده چ ...

کمک رو از کم شروع کن ب زیادم میرسی .بله اون ادم خوبیه

عزیزم نمیتونم بهش بگم چون سراین موضوع ازاول زندگی خیلی بحث داشتیم آخرین باردوماه پیش بودکه خیلی دعوا ...

با دقت به حرفام گوش بده شروع کن همه چیتو بفروش اگه میتونی طلا ملا یا هرچیزی ک نیاز ضروری نداری بهش وبعد سرمایه گذاری کن . ملک یا زمین یا تتر بخر من تویه تتر میتونم کمکت کنم ولی شروع کن و سر کتاب باید بگیری هر چ زود تر .بگرد تا ی ادم خوب پیدا کنی برای سرکتاب و نماز ترک نشه بهم خبر بده اگه کاری کردی .زندگیت داره روز ب روز بدتر میشه اگ کاری نکنی

کنکور۱۴۰۲ فرهنگیان قبول میشم؟دبیری یا ابتدایی؟ سال سوممه  یه تاپیک دیگه بهم گفتی درس نمیخونی. ...

فرهنگیان انشالله .تاثیر معدل احتمال زیاد برداشته میشه 

وااای:) من خیلی زود وابسته میشم اسی میشه فقط بهم بگین واقعا خطش عوض کرده یا ن زینبو میگم و اینک زهر ...

هیچ کدوم این از نداشتن عزت نفس نداشتنه توعه تقویتش کن سنت کمه هنوز خامی