2789
عنوان

هانیم بیاین

2653 بازدید | 269 پست

سلام و درود به گفته شما حس ششمیم ،اول بگم این حس ششم نیس چیزه دیگه ای ولی نمیتونم اینجا بگم،مهم شما هستین ،کارو برای خدا می‌کنم 

شرایط داره اول بخونید بعد بپرسید 

۱.سؤالای مسخره (من چه شکلیم،چی تنمه ،بچم چیه ..؟)نپرسید

۲.اول ۷مرتبه صلوات برای ذکات من بفرستید 

۳.صبر داشته باشید پیام ها زیاده فرداش جواب میدم اگ نرسیدم

۴.دوستان به من لطف داشتن خیلی شمارمو خواستن ولی نمیشه پس نخواین 

ممنونم ،حالا بپرسید🤍

باردارم؟

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

امسال به خواسته ام میرسم و نتیجه اشو میبینم  یا نه؟؟؟؟؟؟؟

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........
گفتم نپرسید 

خب پس چی؟

مگ حس ششم نیستی؟

میگم هستم یا نیستم😐

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠
بانو جان شما بارداری ولی بارداری سخت ممکنه بره بچت

درسته🥲

ولی بارداری سختی نیست

@74m_r مینا واقعا حس ششمه🥲