2777
2789
عنوان

هانیم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2653 بازدید | 269 پست
یکسری از ما ادما تغییر پذیر و حرف گوش کنیم ی سری هم هر کاری کنیم درست نمیشیم .مطمعن شو ک پا پس نمیکش ...

درست گفتی عزیزم بعضی موقعه ها پا پس میکشم اما بازم ادامه میدم چشم سعی میکنم استمرار داشته باشم و دیگه پا پس نکشم

خوشگلم یه سوال دیگه من یه مشکل داشتم عمل کردم نتیجه عملم خوبه اما به خاطر اینکه ورم دارم زیاد تعقییرم مشخص نیست بعد کل برطرف شدن ورمم خوب خوب میشم همون چیزی که خودم از نتیجه عمل میخواستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داداشم ازدواج میکنه ۲۵ساله شه دختر عموم خواست بهش ندادن هرچی بهش میگیم زن بگیر میگه نه توپاک خودشه همیشه غم گینه مادرم میگه طلسم کردن بختشو بستن یه جا رفتیم همینم گفتن بختشو بستن. عزیزم خواستم بگی کی زن میگیره دختر ی قسمتش میشه که جبران تمام این ناراحتی هاش بشه اسم داداشم وحید

با دقت به حرفام گوش بده شروع کن همه چیتو بفروش اگه میتونی طلا ملا یا هرچیزی ک نیاز ضروری نداری بهش و ...

عزیزم من طلا داشتم ولی چندسال پیش همین خیرندیده همه رو فروخت بابت ماشین پول پیش خونه وبدهی چیزی واسه فروش ندارم بخوام وسایل بفروشم که میفهمه سروصدابه پامیکنه سرمایه ای ندارم عزیزم بعداینکه سرکتاب چطوری بگیرم کسیونمیشناسم که مطمئن باشه شمامیشناسی ؟؟؟عزیزم چرابه مهمترین سوالم جواب نمیدی چراازاون زن وشوهرم چیزی نمیگی؟؟واضح بگوچیشده 

عزیزم من طلا داشتم ولی چندسال پیش همین خیرندیده همه رو فروخت بابت ماشین پول پیش خونه وبدهی چیزی واسه ...

نباید بگم عزیزم بله داره بهت خیانت میشه بگیر ازش بشین فک کن چ شکلی پول جمع کنی زندگی تو جدا کن ازش یا شروع کن کار پیدا  میکنی باید پول دستت بیاد

نباید بگم عزیزم بله داره بهت خیانت میشه بگیر ازش بشین فک کن چ شکلی پول جمع کنی زندگی تو جدا کن ازش ی ...

عزیزم پول میخوام جمع کنم ولی نمیده درست وحسابی،  ازخرجی خونه یکم برمیدارم ولی بااین وضعیت گرونی نمیتونم زیادبردارم هرسری بهش میگم میگه ندارم من چندروزبود نت نداشتم واسه خرجی خونه هم پول نداشتم ولی میدیدم داره پول میزنه واسه زنه ازاین مسوختم الانم بااینکه قهرم باهاش وقتی فهمیدم به زنه پول زده صبحشم رفت پیشش ولی بازم پرو پرو داره باهام حرف میزنه بااینکه سمتش نمیرم الان پیام داده انقدر پول زدم به کارت واسه خرجی خونه که زیر ۵۰۰تومن میبینی چقدر بیشعوره آخه انقدرپول به کجای خرج خونه میرسه

اگه جواب سوالای منو نمیدی بگو تا دیگه این تاپیکو سر نزنم

من هم تو تاپیک قبلیش هم الان پیام دادم حتی دو بارم گذاشتم اما پیامای بعد من جواب داده شد اما پیام من نه. حالا من خودمم حس ششم خودم بد نیست اما گفتم نظر ایشونم بدونم میتونست بنویسه برام که نمیدونم که من این همه نیام تو این تاپیک منتظر باشم. کلاهمم بیفته تو این تاپیک بر نمیگردم بردارم

به نظرت سرانجام رابطه ما چیه؟ 

جوابمو ندادییی😐😂

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️