2777
2789
عنوان

هانیم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2653 بازدید | 269 پست

اسی ب نظرت رفیقم خطش عوض کرده؟ اصلا میبینیمش؟ اگ میبینمش کی؟؟ واقعا دل اونم تنگ شده یا فقط منم دلم تنگ شده؟ 

اینکه زهرا خوبه یا زینب؟ زهرا دانشگاه چی قبول میشه؟ چی قبول میشه تهران میره؟؟ من میرم پیش زینب یا زهرا؟ با زینب برم خوبه یا زهرا؟؟؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی برات 100تا صلوات میفرستم چ جواب بدی چ ندی @haniii00    

سلام عزیزم یادت نره تو این دنیا تو فقط خودتو داری و فکر اون دوست بی معرفتت نباش رفاقت فقط جنبه فان داره برای بعضیا در صورتی ک یکسری مثل شما وابسته میشن و نزار دنیا بهت بفهمونه وابستگی اشتباهه

سلام عزیزم یادت نره تو این دنیا تو فقط خودتو داری و فکر اون دوست بی معرفتت نباش رفاقت فقط جنبه فان د ...

وااای:) من خیلی زود وابسته میشم اسی میشه فقط بهم بگین واقعا خطش عوض کرده یا ن زینبو میگم

و اینک زهرا چطور ادمیه؟؟؟ زینب خوبه یا زهرا

خوشگلم یه چند تا سوال دیگه هم داشتم .من چند تا دوره از استاد فیروزه تهیه کردم دوره عزت نفس. عزت نفس ...

یکسری از ما ادما تغییر پذیر و حرف گوش کنیم ی سری هم هر کاری کنیم درست نمیشیم .مطمعن شو ک پا پس نمیکشی و بله  خوبه

کی آلرژی دخترم خوب میشه

شیرجدید میخوام بخرم بهش میسازه

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 

هانی لطفاً منم بگو دیگه 😢من خیلی از خیانت میترسم بنظرت روزی شوهرم بهم خیانت میکنه؟؟

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

ما سال ۱۴۰۰ زمین خریدیم کی برای شروع ساخت خونه اقدام میشه؟  من این ماه چرخ خیاطی میخرم وبقیه د ...

چرخ خیاطی رو هرجور هست بخر چون قراره تورم بزنه خونه سال اینده همین م.قعها تموم میشه ماشین بعد عید انشالله

عزیزم من دارم برای رانندگی میخونم به نظرت قیول میشم؟دارم تمرین میکنم به نظرت افسرخوبی گیرم میاد؟

دفعه ی اول رد میشی دفعه دوم قبول بعد قبولی ب من پیام بده

سلام هانیه جان خواهر گلم میشه این دوتا سوال مو جواب بدی

تو این چن روز برام اتفاق بدی میفته و کارم به بیمارستان میکشه؟ 

کی من عروسی میکنم چه ماهی؟ 

خواهشا خواهر گلم جواب بده

سلام خوش آمدید به نی نی یار من