2777
2789
عنوان

چکار کنیم

24 بازدید | 9 پست

سلام به همگی 

من یک ساله ازدواج کردم نه ماهم عقد بودم قبل از دوران عقد یعنی قبل از اینکه جواب مثبت بدم با همسرم صحبت کردم درمورد چیزایی ک بدم میاد و دوست ندارم تو زندگیم باشه 

اوایل فکر میکردم همونجوری شده که قرار گذاشتیم ولی رفته رفته متوجه شدم ی سری چیزارو رعایت نمیکنه و پنهونی انجام میده مثلا شب نشینی با دوستاش و قلیون کشیدن و عرق خوردن ک من خیلی بدم میاد و گفته بودم نمیخوام این کارارو بکنی 

سیزده بدر پارسال ی دعوای خیلی بد کردیم سر قلیون کشیدن ولی بهتر نشد ک بد تر شد 

امشبم میخواست بره عروسی هی حرف زدیم گفت میرم تا دوازده یک میام منم میدونستم از عروسی میخواد بره شب نشینی دعوامون شد میگه من حسرت زندگی دوستامو میخورم زنه اونا مثل تو نیستن سر هر چیزی دعوا کنن 

من قصدم طلاق نیستم ولی میخوام بدونم شماها همچین شرایطی داشتین؟چکار کردین؟تونستین خواستتونو بهش بفهمونین یا تسلیم شدین؟

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر🌹❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچی با شوهر قلیونیم قلیونی شدم امان از همنشین بد

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
شب نشینی با دوستاش بده اما قلیون بد نیست اگر بزاری شبا تو خونه یه قلیون بکشه شاید دیگه نره شب ن ...

عزیزم من ب قلیون حساسیت دارم کلا بوش بهم بخوره ی سره سرفه میکنم 

من اگه میدونستم اینجوری میخواد باشه همون اول جواب رد میدادم ولی روی حرفایی ک میزد حساب باز کردم و جواب مثبت دادم 

الان ی زندگی رو شروع کردم نمیخوام تمومش کنم 

اینکه سر قلیون دعوا میکنی خیلی به نظرم اشتباهه الان اکثر جوونا درگیر هستن چیز مهمی نیست که انقد اوقا ...

خب الان خیلی چیزا رواج داره چون رواج داره باید انجام بدیم؟

عزیزم من ب قلیون حساسیت دارم کلا بوش بهم بخوره ی سره سرفه میکنم  من اگه میدونستم اینجوری میخوا ...

به هرحال قلیون کشیدن توی خونه بهتر از شب نشبنی با دوستاشه که معلوم نیست دیگه چیکارا میکنند...

حتما باهاش حرف زدی و فایده نداشته

به پدر و مادرش بگو 

به هرحال قلیون کشیدن توی خونه بهتر از شب نشبنی با دوستاشه که معلوم نیست دیگه چیکارا میکنند... حت ...

مادرش پشت پسرشه میگه تو چیزی نگو بهش تا بدتر از این نشه 

باباشم مثل منه از این چیزا بدش میاد جلوی باباش جرات نداره اسم دوست بیاره در نهایت فکر کنم باید همین کارو بکنم