2777
2789
عنوان

خانواده شوهرررررررر

30 بازدید | 36 پست

بچه ها خودم حالم از این خاله زنگ بازیا و غیبت خانواده شوهر دیگ بهم میخوره... من تو شهر غریبم خانواده شوهرم با دلایل مسخره خودشون ک حتی خود شوهرمم قبول داره دلایل مضحکیه تماسشونو باهام قطع کردن ولی به شوهرم زنگ میزنن و مکالمات طولانی دارن ...وقتایی زنگ میزنن من حرص میخورم احساس خفگی بهم دست میده حتی از شوهرم بدم میاد ک با اینکه الکی با من قطع رابطه کردن ولی باهاشون میگه و میخنده ..خلاصه ک زنگ میزنن ب شوهرم من بهم میریزم جوری ک شوهرمم متوجه میشه ،، آیا حق دارم  ناراحت شم ؟ اگه نه که بگین چجور خودمو قانع کنم ک ناراحت نشم و حرص نخورم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلیل قهرو بگو شاید برای تو الکی بوده برای اونا جدی

اونبار ک رفتیم شهر خودمون شب و تو راه بودیم و من نخوابیدم موقعی ک رسیدیم بعد از احوالپرسی و خوردن صبحونه گفتم من خستم برم اتاق بخوابم..چون خوابیدم ناراحت شدن و اینکه شوهرم تولدمو خونه بابام گرفت اونا بدشون اومد همین😐