2777
2789
عنوان

خانواده شوهرررررررر

| مشاهده متن کامل بحث + 30 بازدید | 36 پست
اونبار ک رفتیم شهر خودمون شب و تو راه بودیم و من نخوابیدم موقعی ک رسیدیم بعد از احوالپرسی و خوردن صب ...

فک کنم خونواده حساسی باشن...احساس کردن بهشون بی احترامی کردی و ادم حسابشون نکردی تولدت و کاش ازین به بعد خونه خودت بگیری ن اینکه کارت بد بوده باشه هاااا ولی سعی کن یسری کارارو خونه خودت بکنی و فرق بین دوتا خانواده نزاری 

اندر دل من درون و بیرون همه اوست❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کنم خونواده حساسی باشن...احساس کردن بهشون بی احترامی کردی و ادم حسابشون نکردی تولدت و کاش ازین به ...

تولد خودشه خب تولد شوهرش نبوده که ناراحت شن منم تولدامو باخونوادم میگیرم چون یه بار خونواده شوهرمو دعوت کردم دعواراه انداختن

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
تولد خودشه خب تولد شوهرش نبوده که ناراحت شن منم تولدامو باخونوادم میگیرم چون یه بار خونواده شوهرمو د ...

بنظر من بهتره ادم همیشه تعادل و حفظ کنه اینطوری هیچوقت مشکلی پیش نمیاد ببین اونا اخلاقشون همینه عوض هم نمیشه چون ی عمرهمین شکلی بودن اگر عروس دوس داره هرطوری ک میخاد رفتارکنه باید این مشکلای بعدشم بپذیره نمیشه نمیشه هم خرو بخای هم خرمارو که

من بهت حق میدم وقتی عروس یا دامادی وارد خانواده ای میشن باید احترامشونم حفظ بشه  درسته مثل بچه ...

بله قبلا به هم زنگ میزدیم ...برام مهم نیست ولی ب شوهرم ک زنگ میزنن داغم تازه میشه

اونبار ک رفتیم شهر خودمون شب و تو راه بودیم و من نخوابیدم موقعی ک رسیدیم بعد از احوالپرسی و خوردن صب ...

خب یه کیک هم میبردین اونجا یشب دور هم پیش اونا بودین یکم بهشون حق میدم ببخشید

بنظر من بهتره ادم همیشه تعادل و حفظ کنه اینطوری هیچوقت مشکلی پیش نمیاد ببین اونا اخلاقشون همینه عوض ...

خب خیلیااینطورین مثلا تولد شوهرشم میبره باخانواده خودش من نمیدونم ایرادش چیه

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

الان اون بالا یکی گفت عروس دوس داره تو خانواده شوهر باهاش عین دخترخودشون رفتاربشه چطور دوس داری اونا تورو دخترخودشون بدونن اما تو اونارو خانوادت نمیدونیو تولدتو بااونا نمیگیری؟؟؟

اونا خانواده همسرش همونطوری ک ایشون حق داره تولدشو خونه مادرخودش بگیره و به احساس کسی توجه نکنه همونطوریم این اقا حق داره با مادرخودش حرف بزنه و احساس کسیو در نظر نگیره بالاخره ی عمر بزرگش کردن و براش زحمت کشیدن