2777
2789
عنوان

خانواده شوهرررررررر

| مشاهده متن کامل بحث + 30 بازدید | 36 پست
الان اون بالا یکی گفت عروس دوس داره تو خانواده شوهر باهاش عین دخترخودشون رفتاربشه چطور دوس داری اونا ...

آره خب اگه مثل دخترشون بدونن حق دارن ولی من درمورد خودم چون هروقت تولدم بوده ودعوتشون کردم ناراحتم کردنومراسمو بهم زدن عهدکردم هیچوقت تولد دعوتشون نکنم 

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
اونا خانواده همسرش همونطوری ک ایشون حق داره تولدشو خونه مادرخودش بگیره و به احساس کسی توجه نکنه همون ...

من درمورد قطع رابطه کردن باعروس داشتم میگفتم که خیلی تند رفتن شاید هرکی بود ناراحت میشد ولی دیگه قطع رابطه نمیخواست وگرنه من نگفتم به پسرشون زنگ نزنن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خب اگه مثل دخترشون بدونن حق دارن ولی من درمورد خودم چون هروقت تولدم بوده ودعوتشون کردم ناراحتم ک ...

شما شرایطت فرق داره این خانوم اگر احترام میخاد باید احترام بزاره متاسفانه تو ایران همه فک میکنم فقط مادر دختره ک ب بچش شیر میده و زحمتشو میکشه والا مادرپسر هم ادمه اندازه خودش زحمت کشیده از هر ده تا تاپیک یکیش راجب پنج تاش راجب مادرشوهره 

اندر دل من درون و بیرون همه اوست❤️
من درمورد قطع رابطه کردن باعروس داشتم میگفتم که خیلی تند رفتن شاید هرکی بود ناراحت میشد ولی دیگه قطع ...

بنظرم حس میکنن عروسشون دوسشون نداره شاید حس میکنن اگر ارتباط برقرارکنن یجوری ضایع شن من ک چنین حسی دارم

اندر دل من درون و بیرون همه اوست❤️
شما شرایطت فرق داره این خانوم اگر احترام میخاد باید احترام بزاره متاسفانه تو ایران همه فک میکنم فقط ...

اتفاقا دوروبریای من برعکسن فکر میکنن چون پسرزاییدن زنشونم نوکرشونه درحالیکه همون زحمتومادرای مابرادختراشون کشیدن بااین حال خودمن هیچوقت دلم نمیاد بهشون بی احترامی کنم میگم بایه امیدی بچه بزرگ کردن ولی تولدمو همیشه یادم مونده که باشوهرم بگیرم