من مصرف نمیکنم اما توانایی پاسخ به سوالتون رو دارم بفرمایید
ورزش میکنید؟
ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث میکنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
قطرهای از بادههای آسمان.......این جهان زندان و ما زندانی ان حفره کن زندان و خود را وا رهان.....آدمی مخفیست در زیر زباناین زبان پرده است بر درگاه جان
بله ی سوال داشتم ببخشید مثلا ی پیمانه پروتئین ۲۵ گرم پروتئین داره اگه بجاش ۴ تا تخم مرغ ...
عزیزم پروتیین وی دارای پروتیین فشرده هست...تخم مرغ به تنهایی جبران نمیکنه
درضمن پروتیین وی برای ورزشکارانی هست که ضعیف عضلانی دارند و یا حیلی حدی میخوان کارکنن
ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث میکنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚
ی سوال داشتم ببخشید مثلا ی پیمانه پروتئین ۲۵ گرم پروتئین داره اگه بجاش ۴ تا تخم مرغ بخوری همون ...
خیر عزیزم تخم مرغ پروتئین آلبومین هست
اگه مثل پروتئین وی میخوای
پودر آب پنیر بخر همون پروتئین وی هست
قطرهای از بادههای آسمان.......این جهان زندان و ما زندانی ان حفره کن زندان و خود را وا رهان.....آدمی مخفیست در زیر زباناین زبان پرده است بر درگاه جان