2821
2789
ی سوال داشتم ببخشید مثلا ی پیمانه پروتئین ۲۵ گرم پروتئین  داره اگه بجاش ۴ تا تخم مرغ بخوری همون ...

خیر عزیزم تخم مرغ پروتئین آلبومین هست 

اگه مثل پروتئین وی میخوای 

پودر آب پنیر بخر همون پروتئین وی هست 

قطره‌ای از باده‌های آسمان.......این جهان زندان و ما زندانی ان حفره کن زندان و خود را وا رهان.....آدمی مخفی‌ست در زیر زباناین زبان پرده است بر درگاه جان
عزیزم پروتیین وی  دارای پروتیین فشرده هست...تخم مرغ به تنهایی جبران نمیکنه درضمن پروتیین وی بر ...

یعنی مثلا ۲۵ گرم پروتئین که داخل وی هست با ۲۵ گرم پروتئینی که تو تخم مرغ هست تفاوت داره؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یعنی تفاوتی نداره؟

پودر آب پنیر با درصد پروتئین بالا و کربو کم خیر همون پروتئین وی هست 

قطره‌ای از باده‌های آسمان.......این جهان زندان و ما زندانی ان حفره کن زندان و خود را وا رهان.....آدمی مخفی‌ست در زیر زباناین زبان پرده است بر درگاه جان
از کجا باید خرید؟ چه قیمت هست؟ بعد چرا ورزشکار ها وی میخورن؟

سرچ کنید میاد اگ تو شهرتون هم باشه که چ بهتر 

قیمتش نسبتا گرونه و خوبه 

چون پروتئین وی به ساخت عضله و کم کردن کالری شهرت داره و برای حجم دار کردن کلا خوبه فقط گرونه 

یعنی مثلا ۲۵ گرم پروتئین که داخل وی هست با ۲۵ گرم پروتئینی که تو تخم مرغ هست تفاوت داره؟

عزیزم پروتیین تخم مرغ اصلا با وی فرق میکنه وی برگرفته از شیر هست در تخم مرغ این نیست

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚

برای افزایش سایز سینه هم که گفتین بدنسازی و تمرین های سینه برای زنا کوچیک میکنه 

از ژل و قرص های حجم دهنده و سفت کننده استفاده کن

وی با آب پنیر  هم تفاوت داره؟

خیر  تو همون ترکیبات وی هم زده پودر آب پنیر و سایر مکمل ها 

کوچیک میکنه پس؟ نمیشه فرم داد بدون کاهش سایز؟

فرم میده ولی کوچک میکنه برا زنا 

از همونقرص و ژلی که گفتم استفاده کن جوابه 

وی با آب پنیر  هم تفاوت داره؟

منبعشون  یکی هست اما فرق میکنند

ولی درکارایی تفاوتی ندارند

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚