2777
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 269 پست

زهره جان ازهمه مهمتر.خییلی تاکیدمیکنم آب ولرم..روزی ۸لیوان بخور..من روزی دوتا۳فلاکس میخورم..کنارش پیاده روی داشته باش..من توخونه پیاده روی میکنم

خدایاتوکیوداری که اینقدرآرومی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زهره جان ازهمه مهمتر.خییلی تاکیدمیکنم آب ولرم..روزی ۸لیوان بخور..من روزی دوتا۳فلاکس میخورم..کنارش پی ...

اب میگن از هفته اول با ۱۶لیوان شروع کنی بعد هفته ای دولیوان اضافه کنی تا۲۴تا وتا یک سال روزانه بخوری ۲۴لیوان رو خیلی لاغر کننده است

من اصلا اب نمیخورم

اشتباهه..باعث میشه پوستت افتاده بشه..اگه نخوری کم آبی میگیره بدنت ضعیف میشی..اگه بخوری صورتت زیبایی خودشونگه میداره..واینکه یه قاشق کشمش بریزتویه ظرف..باهریک لیوان یکی یادوتادونه بخور..باعث میشه یبوستم نگیری..

اب میگن از هفته اول با ۱۶لیوان شروع کنی بعد هفته ای دولیوان اضافه کنی تا۲۴تا وتا یک سال روزانه بخوری ...

اولین باره اینقدشنیدم😂😂ولی عاااالیه مخصوصاولرم...منم نمیتونستم بخورم روزی یه دونه به زوربود..ولی الان عادی شده برام

خداقبول کنه عزیزم ..❤️❤️🥰🥰موفق باشی

من از طب سنتی پرسیدم گفت با چند تا دلیل که اب زیاد بده وضرر داره وفقط موقع تشنگی اب بخور منم ترسیدم واب نخوردم وگفت شکم وپهلو میاره ....خلاصه ولی این هفته میخوام خیلی رعایت کنم