2777
2789
بله دیدم، اما متاسفانه راظی نشدم و ناراحت شدم من، خداشاهده اصلا نفرین نکردم کلا کسی نفرین نمیکنم، ام ...

وای تحقیر شدن توی جمع جز بدترین دل شکستن هاست یه جوری خورد میشی ک میگی خدایا من جوابی ندارم بدم خودت جوابشو بده

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بله دیدم، اما متاسفانه راظی نشدم و ناراحت شدم من، خداشاهده اصلا نفرین نکردم کلا کسی نفرین نمیکنم، ام ...

اخ چه بد

نه‌تو‌آنی‌که‌همانی‌ ؛نه‌من‌آنم‌که‌تو‌دانی !  

بله برای من اتفاق افتاده و هر کار بدی که با من کردن درست همون براشون اتفاق افتاده...😉😊

اگه میبینی تو یه تاپیک باهم بحث کردیم و تو تاپیک بعدی باهات مهربون بودم بدون من اصلا به اسم کاربری ها دقت نمیکنم یا یادم میره                                 کاربر جدید نیستم۳ سال خاموش بودم ۹۸ به جمع گلتون اضافه شدمممم  ولیییی لو رفتم اشنایان شناسایی کردن کم مونده بود شرفم بره   با احترام جواب اونی که بهم توهين کنه رو نمیدم 🌷 یه صلوات برای خوشبختیم بفرستید ممنوووونم 🙏 

طولانيه ولی بزار بگم شوهر سابقم یه شب باهام دعوا کرد و به خانوادم خیلی توهین کرد درصورتی که اونا اصلا تقصیری نداشتن منم دلم شکست تو دلم گفتم الهی محتاج خانواده من بشی که الان داری بهشون توهین میکنی چند وقت بعد تو یه حادثه پاش خیلی بد شکست طوری که اصلا نمی تونست تکون بخوره دوسه ماه تو خونه استراحت کرد تا خوب شد و دقیقا محتاج پدر مادر من شد چون اونا براي خونمون خرید میکردن و اگه کاری داشتم انجام میدادن نمیدونم خودش فهمید که داره چوب حرفاشو میخوره یا نه ولی من با تمام وجودم حس کردم خدا جوابشو داد. الانم منتظرم و البته مطمئنم تقاص بقیه ظلم هایی که بهم کرده پس میده

وای تحقیر شدن توی جمع جز بدترین دل شکستن هاست یه جوری خورد میشی ک میگی خدایا من جوابی ندارم بدم خودت ...

نه تحقیر که نه چون من به هیچ کس اجازه نمیدم من تحقیر کنه  فقط دلم شکست همین، همه پشت من بودن

یه نمونه اش دوست خودم بامرد متاهل رفیق شده یود کاری کرد مرده خودشو اتیش بزنه وزنش طلاق بگیرع بره ولی ...

شاید کرم از پسره بوده

خیلی بده؟ 

من شوهرم به روم نیورد دوستم داشت ولی دیگ آرامش نداشتم خودم از خودم حالم بهم میخورد اینک حال دلت خوب نباشه ینی درد هم اینک خدا تاوان خیانتتو با حسرت بچه تلافی کنه سخته

اره کلا ما خانوادگی ،خالم و هر کی که بهم یه ربطی داشته باشه  در عرض یه نصفه روز کارما میزنه به ...

بد شانسین

من هر کی دلمو شکسته خیلی زود تاوانشو به همون شکل پس داده.اینو ب وضوح دیدم حتی اگه شوهرم باشه کلا دلم ...

خوشبحالت 

آره 

دوتا مهمشو میگم، یکی میخواست زندگی مادرمو خراب کنه 

چندین سال پیش، می‌خواسته مادرم طلاق بگیره... دو سال بعد خودش شوهرش معتاد شد و رفت سراغ زنای هرزه، با کتک از خونه انداختش بیرون و طلاقش داد انقد زده بودتش که تا سالها دنبال دوا و دکتر بود! الانم چندین ساله از چهار تا بچه‌اش بی خبره چون دیگه نمی‌خوان مادرشونو

ببینن، مادره منم خداروشکر سره زندگیشه و هیچ مشکلی نداره البته هنوزم به زندگی ما کرم میریزه اما مامان و بابام خداروشکر همو دوست دارن و مشکلی نیست  

همسایه‌مون مادر شوهرش این بنده خدا رو تا دم طلاق برد با دوتا بچه کوچیک، چند ساعت مونده بود به اینکه برن دادگاه شوهرش انگار پشیمون شده و با مادرش قطع ارتباط کرده و برگشته سر زندگیش، الان زندگیشون خوبه اما مادر شوهره سرطان گرفته، جز همون عروسی که اون بلا رو سرش آورد، کسی نیست یه لیوان آب دستش بده 

طولانيه ولی بزار بگم شوهر سابقم یه شب باهام دعوا کرد و به خانوادم خیلی توهین کرد درصورتی که اونا اصل ...

🙂 تو این نی نی سایت متوجه شدم شوهر چیز خوبی نیست😐😂

نه تحقیر که نه چون من به هیچ کس اجازه نمیدم من تحقیر کنه  فقط دلم شکست همین، همه پشت من بودن

منظورم اون تحقیر نیست منظورم طعنه و کنایه هستش

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰