2777
2789

کارما الکیه کو کارما دلت خوش 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پس ميدن ولى ممكنه تو نبينى . وقتى كه همه چى رديفه ولى حال دلاشون خوب نيست و….

دوست دارم ببینم

نه‌تو‌آنی‌که‌همانی‌ ؛نه‌من‌آنم‌که‌تو‌دانی !  
کجا خنده داشت حالم خیلی بده

خیلی ببخشید 

ان شاء الله خدا به حال دل شما هم نگاه میکنه، میای از خوشحالی تاپیک میزاری❤️

نه‌تو‌آنی‌که‌همانی‌ ؛نه‌من‌آنم‌که‌تو‌دانی !  

بله دیدم، اما متاسفانه راظی نشدم و ناراحت شدم من، خداشاهده اصلا نفرین نکردم کلا کسی نفرین نمیکنم، اما سر یه جریانی جاریم بدحور جلو همه دلم شکست،  باردار بود، یه دوهفته بعدش افتاد رو خونریزی 4 ماهش بود بچش افتاد متاسفانه

وا چرا

برادرشوهرم از سادگی شوهرم استفاده کرد برای خودش بهترین خونه وماشین رو خرید شوهرمو با کلی وام تنها گذاشت،اول ب عنوان شریک بود چیزای خودش خرید کشید کنار

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید

یه نمونه اش دوست خودم بامرد متاهل رفیق شده یود کاری کرد مرده خودشو اتیش بزنه وزنش طلاق بگیرع بره ولی الان دوستم پسرهمسایمون گرفتش وبهترین زندگی روداره 3تابجه داره خوشبخته کو کارما پس

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

اره کلا ما خانوادگی ،خالم و هر کی که بهم یه ربطی داشته باشه  در عرض یه نصفه روز کارما میزنه به کمرمون نصفمون میکنه حالا چیز خاصیم نگفتیما مثلا گفتیم فلانی یکم برو اون ور تر ولی حالا هرکی که به ما بدی کنه خطم بهش نمیوفته 😑

آقایون نامحترم سایت درخواست دوستی ندید ما اگه میخواستیم با مردا هم صحبت بشیم تو سایت زنونه وقت نمیگذروندیم.

من هر کی دلمو شکسته خیلی زود تاوانشو به همون شکل پس داده.اینو ب وضوح دیدم حتی اگه شوهرم باشه کلا دلم اینجوریه ک وقتی از کسی میشکنه محاله جوابشو نگیره توی این دنیا

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز