2777
2789
من شوهرم به روم نیورد دوستم داشت ولی دیگ آرامش نداشتم خودم از خودم حالم بهم میخورد اینک حال دلت خوب ...

اخه عزیزم 

ان شاء الله بزودی خبر مادر شدنتو بهمون بدی

نه‌تو‌آنی‌که‌همانی‌ ؛نه‌من‌آنم‌که‌تو‌دانی !  
آره  دوتا مهمشو میگم، یکی میخواست زندگی مادرمو خراب کنه  چندین سال پیش، می‌خواسته مادرم ...

وا ملت مریضن😐😐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخ چه بد

من مهره ی مار دارم 😁 خدا شاهده بد کسی رو نخاستم، اما تا هرکس اذیتم کنه سریع براش اتفاق میوفته سید هم نیستما، خیلی هم مذهبی نیستم نمیدونم دلیلش چیه 😅😅، یه چی دیکه بگم ما تو اپارتمان زندگی میکنیم یه مدت مدیر ساختمان نبود ساختمان نظافت نشده بود منم تی نخی ورداشتم یه کم خیس کردم دم درمون تمیز کنم پر خاک بود اخه، اصلا هم خیس نکردم که اب بره طبقه پایین،  خانم همکف پایین اومد داد و بیداد شما بی فرهنگین اب کثافت دم درتون ریختین طبقه پایین فلان فلان،  من که اصلا چیزی نگفتم در صورتی که خق با من بود، و من هیس نکردم فقط نم داشت، و به مالک هم هیچی نگفتم من، اما یه مدت بعدش شوهرش ازکار بیکار شد بعد اجاره چند ماه نداد مالکشون اومده بود دوا و داد بیداد، بلندشون کرد موقع مدرسه بچه هاش 😐😐 بازم میگم اصلا نفرین کسی نمیکنم نمیدونم جریان چیه 😅😅 هزارتا ازاینا برام اتفاق افتاده که بخام بگم تا شب باید تایپ کنم 😁😁😁😁

خوشبحالت 

خدا توی دلهای شکسته هست...فقط همینو میتونم بگم من خیلی طعنه و کنایه و دالت های بیجا و بی تربیتی دیگران توی زندگیم دیدم.الان اونایی ک دلمو شکستن زندگیشون از یه لحاظ هایی رو ب پسرفته 

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
قربون دهنت واقعن😂💔 منم اینطوریم

ولی خوبیش اینه از ترسم شده سعی میکنیم به دیگران بدی نکنیم 😂

آقایون نامحترم سایت درخواست دوستی ندید ما اگه میخواستیم با مردا هم صحبت بشیم تو سایت زنونه وقت نمیگذروندیم.

من مهره ی مار دارم 😁 خدا شاهده بد کسی رو نخاستم، اما تا هرکس اذیتم کنه سریع براش اتفاق میوفته سید ه ...

اولالا بیا کمک ما😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز