2777
2789
عنوان

رابطه

835 بازدید | 60 پست

اگه خودتون باعث جدایی یه رابطه باشین یعنی خودتون گند زده باشین ن که خیانت و فلان

خودتون گفته باشین ن نمیخوامت دیگ و برو و اگه پی ام بدی دیگ مزاحمم حساب میشی 

وحالا دلتنگ باشی چیکار میکنی؟! 

دیگه گذشته،برنمیگرده که،بیخیالش

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هیچی مث خررر گیر کردی تو گل ..دور از جونت 

😔😔کاری که من سالها پیش کردم ...و الانم دلتنگم 

اونم گاهی منو از دور میبینه با ی خشمی نگا میکنه فکنم هنوز ازم متنفره 🖤

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

هیچی درس عبرت میکنم که دهنمو هر جای باز نکنم و چند دقیقه سکوت کنم و بعد تصمیم بگیرم.

الان کاری نباید کنی و صبوری کنی.اگر بشناستت و بدون حرف زدنت از رو عصبانیت بوده ممکن بعدا مجدد بیاد.شایدم نیاد

اگ این جدا شدنه تازه باشه چی؟

اگه اون تورو واقعا میخواست محکم وای میساد و نمی‌رفت با یه حرف تو،اینجوری خودتو داغون میکنی

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

منم الان دقیقا توی وضعیت تو ام درکت میکنم خیلی سخته😪دلم میخواد بهش زنگ بزنم و پیام بدم ولی خودم بهش گفتم برو مزاحممی( تو تاپیک اخرم توضیح دادم) دو روز گذشته و من دارم تحمل میکنم....

هیچی درس عبرت میکنم که دهنمو هر جای باز نکنم و چند دقیقه سکوت کنم و بعد تصمیم بگیرم. الان کاری نبای ...

فکر نمیکنه از روی عصبانیت بوده اخه خیلی جدی حرف زدم و بدون فکر اون لحظه واقعا فشار زیادی روم بود