2777
2789
عنوان

رابطه

835 بازدید | 60 پست

اگه خودتون باعث جدایی یه رابطه باشین یعنی خودتون گند زده باشین ن که خیانت و فلان

خودتون گفته باشین ن نمیخوامت دیگ و برو و اگه پی ام بدی دیگ مزاحمم حساب میشی 

وحالا دلتنگ باشی چیکار میکنی؟! 

دیگه گذشته،برنمیگرده که،بیخیالش

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی مث خررر گیر کردی تو گل ..دور از جونت 

😔😔کاری که من سالها پیش کردم ...و الانم دلتنگم 

اونم گاهی منو از دور میبینه با ی خشمی نگا میکنه فکنم هنوز ازم متنفره 🖤

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

هیچی درس عبرت میکنم که دهنمو هر جای باز نکنم و چند دقیقه سکوت کنم و بعد تصمیم بگیرم.

الان کاری نباید کنی و صبوری کنی.اگر بشناستت و بدون حرف زدنت از رو عصبانیت بوده ممکن بعدا مجدد بیاد.شایدم نیاد

اگ این جدا شدنه تازه باشه چی؟

اگه اون تورو واقعا میخواست محکم وای میساد و نمی‌رفت با یه حرف تو،اینجوری خودتو داغون میکنی

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

منم الان دقیقا توی وضعیت تو ام درکت میکنم خیلی سخته😪دلم میخواد بهش زنگ بزنم و پیام بدم ولی خودم بهش گفتم برو مزاحممی( تو تاپیک اخرم توضیح دادم) دو روز گذشته و من دارم تحمل میکنم....

هیچی درس عبرت میکنم که دهنمو هر جای باز نکنم و چند دقیقه سکوت کنم و بعد تصمیم بگیرم. الان کاری نبای ...

فکر نمیکنه از روی عصبانیت بوده اخه خیلی جدی حرف زدم و بدون فکر اون لحظه واقعا فشار زیادی روم بود

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز