2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 60 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه اون تورو واقعا میخواست محکم وای میساد و نمی‌رفت با یه حرف تو،اینجوری خودتو داغون میکنی

آخه خیلی کارا کرد واسه رابطمون و خب منم کردم ولی دیگ آخریا خیلی سمی شده همش بحث بود ولی خب اینم حرفیه

آخه خیلی کارا کرد واسه رابطمون و خب منم کردم ولی دیگ آخریا خیلی سمی شده همش بحث بود ولی خب اینم حرفی ...

🥲

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷
وقتی ادم بدونه خیلی طرفو دوس داره قطعا میدونه بعدشم از دوریش بی طاقت میشه 

اخه قبل جدای و دعوا واقعا بعضی ها نمیدونیم چقدر طرفو دوس داریم.

منم فکر میکردم عشقم برام مهم نیست وقتی دعوا کردم و قهر. دیدم دارم از دوریش میترکم با اولین تماسش اشتی کردم.البته ریز

استوری نمیزاره زیاد ازینا نیست ک یه الان شروع کنه چص ناله کردن و کلا جز مواقع خاص استوری نمیزاره:)

چند وقت جدا شدی ...

چ مدتی با هم بودین

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
اگه به یه علت منطقی و عاقلانه ردش کردی، به خاطر احساس دلتنگی و غصه از تصمیمت پشیمون نشو

حس میکنم قبلا رابطه داشته ولی میگ نداشتم:)

درصورتی ک عقل سلیم و شرایط الان نشون میده ک داشته من کاری ب کارایی کرده ندارم اصلا هرکار کرده ک کرده ولی حداقل دروغ نگ:)

هیچی درس عبرت میکنم که دهنمو هر جای باز نکنم و چند دقیقه سکوت کنم و بعد تصمیم بگیرم. الان کاری نبای ...

من با شوهرم اختلاف دارم 

خوبیای زیادی داره مهربونه بفکره زندگیه منو پسرمه دست دلبازه 

ولی موقع عصبانیت کنترل خشم نداره ممکنه دست بلند کنه 

هر بار رفتم قهر خیلیییی پشیمون شدم و دوباره خواستم برگردم چون خوبیایی زیادی داره 

الان باهم زندگی میکنیم همیشه میگم طلاق جدایی 

دیشب خواب دیدم ازش جدا شدم و اون منو نخواسته 😔 تو خواب خیلیییی دلتنگش بودم بشدت حالم بدبود دلتنگیم اینقدر زیاد بود که صبح از خواب بیدار شدم دیدم‌کنارمه خوشحال شدم 😔 گاهی ادما تا دور نشن نمیفهمن چقدر طرف دوس دارن 

خدایا نی نی تودلمو برام حفظ کن خدایا شکرت ❤️🤲
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز