2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 60 پست
چطوری داری کنار میای باهاش؟:)

به خدا توکل کردم و به خودم اطمینان میدم که یک نفر بهتر میاد توی زندگیم، و خودمو به کارای مختلف سرگرم میکنم تا حواسم پرت شه ، من آهنگ غمیگن هم گوش میکنم اما پیشنهاد نمیکنم این کار رو بکنی و میگم اصلاا آهنگ گوش نکن چون هوایی میکنه ادمو، خیلی هم دعا میکنم اینم ارومم میکنه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حس میکنم قبلا رابطه داشته ولی میگ نداشتم:) درصورتی ک عقل سلیم و شرایط الان نشون میده ک داشته من کار ...

پیش یه مشاور برو. اگه مطمئن شدی تصمیمت درست بوده باید این دلتنگی ها و افسرده حالی رو تحمل کنی. ممکنه چندین ماه طول بکشه تا مثل قبل به حالت عادی برگردی بهش می گن سوگ عاطفی

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد   ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست
من با شوهرم اختلاف دارم  خوبیای زیادی داره مهربونه بفکره زندگیه منو پسرمه دست دلبازه  ول ...

یه سری اخلاقای بد طرف مقابل جوری میره رو مخ ادم ک فکر میکنی باید تمومش کنی و هر دفه بفکر تموم کردنی ولی بعدش ک جدا میشی اصلا مغزت نمیکشه تحمل کنی دوری رو

اصلا نرو جلو پشیمون میشی، اگه فکر میکنی دروغ میگه بهت که دیگه این خیلی بده من اینو تجربه دارم و رابط ...

ولی اگ اشتباه میکنم چی شاید فقط بدبینی منه ولی قلبم خیلی مطمئنه ک دروغ میگه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز