2777
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 5573 بازدید | 44 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم ،آب بسیار بخور ،وعده زیاد کن با حجم کم تر ،روغن نمک شکر حذف باشه کلا ،با کالری شماری پیش ...

ترجیحا با دارویی یا دمنوشایی که تو عطاری موجوده میخوام اینکار کنم

ترجیحا با دارویی یا دمنوشایی که تو عطاری موجوده میخوام اینکار کنم

من تجربه خودم بود گلم ،خودم اینجوری کم کردم و راستش خیلی پیاده روی و ورزش میکردم ،دمنوش هم خودم داخل خونه درست میکردم ،چای سبز و گل محمدی و دارچین یا زنجبیل طعمش خوب بود 

نه باردار نیستم مشکل کلیه دارم باید دارو بخورم  بعد بخاطر اضافه وزن یهویی دکتر دارومو قطع کرده ...

لبنیات قندو شکر کلا حذف کن..غذاهاتم سعی کن بیشتر بصورت ابپز یا کبابی باشه خیلی تاثیر داره و زود وزن کم میکنی

🌷خدایا شکرت🌷
لبنیات قندو شکر کلا حذف کن..غذاهاتم سعی کن بیشتر بصورت ابپز یا کبابی باشه خیلی تاثیر داره و زود وزن ...

قند شکر خیییلی کم مصرف میکنم یعنی هفته ای یبار شکر مصرف میکنم تقریبا

یعنی همش تخم مرغ بخورم به کبدم اسیب میزنه که

نه نگفتم تخم مرغ بخور ،تأثیر روغن هست که یک قاشق ۱۲۶ کیلو کالری داره،ما با یک قاشق نمیتونیم حتی تخم مرغ درست کنیم پس ببین برای خورشت ها برنج ها و اکثرا غذا ها جقدر مصرف میشه ، یعنی کلا باید روغن نمک شکر شیرینی جات رو ببوسی بزاری کنار 

من تجربه خودم بود گلم ،خودم اینجوری کم کردم و راستش خیلی پیاده روی و ورزش میکردم ،دمنوش هم خودم داخل ...

چندوقت چقد کم کردی؟؟ 

اتفاقا من چند روزی چای سبز شروع کردم