2777
2789
عنوان

مث خر کلفتی کردم برا مادرشوهرم

746 بازدید | 37 پست

سلام خوبین؟ من شاغلم و هنوز عقدم روز جمعه شوهرم منو برد خونشون لباساشو اورد شستم لباسا مامانشو شیتم لباسا پسرداییشو شستم جارو زدم ظرف شیتم غذا پختم دلم پر شده بود ازینکه حس کردم کلفتشونم بعد که همه رو انجام دادم شوهرم گفت بریم ؟ ک منو برسونه خونمون منم گفتم فقط سریعتر بریم گفت حتما بد میگذره گفتم اره .

دلم پر بود بعد مادرشوهرمم ورداشت به همسایه هاشون گفت رفته نامزدشو اورده ک لباساشو بشوره.حس کردم کلفتم وقتی نه توجهی داره نه هیچی سرشم ک توگوشی. فردام که ازش گله کردم رفته به مامانش گفته چرا اینجوری برخورد کردین؟؟؟ مامانشم زنگ زد گفت هنوز سرخونت نیومدی اونو جون من انداختی؟؟ لباسامو نمیشستی خب ! الان نمیدونم چیکار کنم به نامزدمم گفتم دیگ خونشون نمیرم چیککار کنم ؟ دوس ندارم برم و هم اینکه مامانشم ناراحت شده  

منم دقیقا حس کردم خدماتی هستی  اونم بدون تشکر و پرداخت پول و احترام !!!

لباس پسرداییشو دیگه چرا شستی!!!!!

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بایدازهمسایه هاروهم میشستی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

زبون نداری؟؟؟؟ لباسای پسرداییشو شستی؟؟؟؟؟ واقعا ادم میمونه چی بگه

نامزدم خودش داد چون بچه طلاقه کسیم نداره اونروز هیچی نکفتم فرداش به شوهرم گفتم میگه لباساش چند تا بوده تا پولشو برات بریزم؟

منم دقیقا حس کردم خدماتی هستی  اونم بدون تشکر و پرواخت پول و احترام !!! لباس پسرداییشو دیگه چر ...

شوهر من میگه به داداشام نگو چای بریزم براتون چون پررو میشن یوقت شاااااید بگن چای بریز

واقعا این چرا باید لباس پسردایی رو بشوره؟؟؟؟؟

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چند سالته که اینقدر ساده ای؟نکنه تاپیک سرکاری؟ الان کی لباس مادر شوهرو پسر دایی شوهر میشوره؟

چیکار میکردمممم؟؟؟ ماشینو روشن کردم لباسای نامزدمو بشورم مامانش اون لباسارم اورد! حالا ک بحث کردم مادرشوهرمم اینجوری بهم گفت 

چرا میری لباسشونو میشوری مگه لباسشویی ندارن بده مامانش بشوره خودت باید اول ازهمه به خودت احترام بزاری از سره کار بیای براشون کوزت بشی بعد گله هم بکنن یه چند وقت نرو وقتی هم رفتی یک ساعت بشین برو یا صبر کن دعوتت کردن برو 

شوهر من میگه به داداشام نگو چای بریزم براتون چون پررو میشن یوقت شاااااید بگن چای بریز واقعا این چرا ...

والا.فقط نرفته کفش همسایه هارو واکس بزنه!!!

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست