2777
2789
عنوان

میخوام به یه دختر عوضی تبدیل شم

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 33 پست
نکن این کارو با روان خودت به هیچ وجه برو پیش روانشناس اون توله سگ هم رها کن برو با یکی بهتر از اون ک ...

تنها چیزی ک نگدانشم حیوان خانگیمخ نمیتونم غم اونم ب دوش بکشم

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙

از شدت بدن درد و حال بد دارم میمیرمچمیدونم میگن دیگه بزرگه نذرش کردیم باید ببریم

اگه حالت خیلی بده و نمیتونی بری بیرون با مشاور تلفنی حرف بزن یا انلاین باهاشون چت کن حالت بهتر میشه ، و برای قوی شدن نیاز نیست از چیزایی که دوست داری بگذری ، باید با مشکلاتت بجنگی بنظرم اینطوری میتونی قوی بشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوانوادت هیچ جوره راضی نمیشن که سرش رو نبرن ؟

نه یا خدا دارم دق میکنم بچم و فردا میبرن ی جای ک سرشو ببرن خدا کجاس😭

حالا همه چی به کنار ولی اگه حیوون خونگیتو دوست داری و میخوای یه بلایی سرش بیاری حداقل بفروشش چرا سر ببری بیچاره رو😂

«اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»

نه توروحوا نگو راجب حیوان خانگیمیه جوجه خروس خیلی خوشگل و نازه ک واقعا با درکه بخدا فقط خانوادم میخو ...

حیوونو بده به کسی نگه داره ... و جوری جلوه بده که فرار کرده یا گربه خورده ... الکی چنتا پر ازش بریز رو زمین با رنگ قرمز ... فک کنن گربه خورده ... به کسی بده مراقبش باشه

حیوونو بده به کسی نگه داره ... و جوری جلوه بده که فرار کرده یا گربه خورده ... الکی چنتا پر ازش بریز ...

تورخدا بیشتر از این عذاب وجدان بهم نده من خیلی ددسش دارم ولی خاندادم خیلی وحشین مطمعنم سالها ولم نمیکنن سر همین خروس

ببینسر بریدن اون حیوون خیلی برات بهتره نباید وابسته یه حیوون بشی کهممکنه بمیره مریض بشه من خودم ۵ تا مرغ داشتم از ۲ روزگی بزرگشون کردم مثل تو چنان وابسته بودم از بچممیزدم از اونا مواظبت میکردم احر یه روز دل زدم به دریا همرو فروختم و دوسه روز دلتنگشدمخیلی ولی الانخیلی راحت شدم

خدایا هیچکسرو با بچه امتحان‌نکن‌