2777
2789
عنوان

مث خر کلفتی کردم برا مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 37 پست
دقیقا منم ! مامانش حتی یه ظرف نشست هیشکاری نکرد رسما فکردم کلفتشونم لباسارو شیتم غذا پختم جارو زدم ظ ...

منم اوایل شکسته میشدم وقتی ظرف میسابیدم اونا دراز میکشیدن 

انقد از خدا بیخبر بودش دلم برا سادگیم میسوخت با صدای تو دماغی و پرپنبه واستاد بودم ب ظرف شستن  

مردادیا عشقن  میگی نه نگاکن🙂....کاربری دست دو نفره منو خاله م
دقیقا منم ! مامانش حتی یه ظرف نشست هیشکاری نکرد رسما فکردم کلفتشونم لباسارو شیتم غذا پختم جارو زدم ظ ...

عریزم حتی لباس‌های شوهرت رو وظیفه نداری بشوری وقتی شاغلی خودش باید بشوره.دیگه هم کم برو خونشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر شوهرمم ناراحت شده ک گفت هنوز سرخونت نیومدی اونو جون من انداختی ! بعدم گفت لباسامو نمیشستی خو جی ...

راست میگه هنوز نرفته بنده های خدا رو ننداز بجون هم، کسی مجبورت نکرده بود خودت شستی بعدم‌مگه پهن کردن لباسی که لباسشویی شسته اینقد سخته ، ازاین ببعد یکم‌با سیاست رفتار کن حس میکنم سنت کمه

شوهر من میگه به داداشام نگو چای بریزم براتون چون پررو میشن یوقت شاااااید بگن چای بریز واقعا این چرا ...

جای این جمله خالی بود

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

راست میگه هنوز نرفته بنده های خدا رو ننداز بجون هم، کسی مجبورت نکرده بود خودت شستی بعدم‌مگه پهن ...

یه لباس پهن کردن ک نبود ! اب کشیدنشم بود غذا پختنم بود جارو زدن بود ظرف شستن بود ! 

مامانم میگه وظیفته انجام بدی تو چون زورت میاد کاری بکنی اینارو میگی کار.! ولی من حس بدی گرفتم مامانم ...

یعنی چی وظیفته مامانت مگه دخترشو میخواد کوچیک کنه این حرفو میزنه میبینی که مامانت هم غیر منطقیه .فقط به خودت احترام بزار جایی که احترام قایلن برات برو