2777
2789
عنوان

مث خر کلفتی کردم برا مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 37 پست
چیکار میکردمممم؟؟؟ ماشینو روشن کردم لباسای نامزدمو بشورم مامانش اون لباسارم اورد! حالا ک بحث کردم ما ...

آها با ماشین؟

کار اونا ک زشت بوده حرف نامزدت بد بود

ولی خب از اول میگفتی با ماشین بوده ما اینقد حرص نخوریم😀😀

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نامزدم خودش داد چون بچه طلاقه کسیم نداره اونروز هیچی نکفتم فرداش به شوهرم گفتم میگه لباساش چند تا بو ...

تقصیر خودت و نامزدته مادرشوهره هیچ تقصیری نداره

تو چرا باید لباسا مادرشوهر و پسرداییشو بشوری؟؟؟همونجا فقط لباسای شوهرتو میشستی بقیه رو میزاشتی میموند

جاروبرقی و اینچیزام ب عهده تو نیس اینارو ب شوهرت حالی کن حتما و دیگ خونشون نرو

چرا میری لباسشونو میشوری مگه لباسشویی ندارن بده مامانش بشوره خودت باید اول ازهمه به خودت احترام بزار ...

مامانم میگه وظیفته انجام بدی تو چون زورت میاد کاری بکنی اینارو میگی کار.! ولی من حس بدی گرفتم مامانمم ک میگه وظیفت بوده

آها با ماشین؟ کار اونا ک زشت بوده حرف نامزدت بد بود ولی خب از اول میگفتی با ماشین بوده ما اینقد حر ...

خو دو قلو بوده اب کشیدنشو پهن کردنش چی پای من بوده دیگ لباسای ایلو تبارشونو اورده بودن

مامانم میگه وظیفته انجام بدی تو چون زورت میاد کاری بکنی اینارو میگی کار.! ولی من حس بدی گرفتم مامانم ...

اصلا حالا لباسا اشکل نداره لباس شویی شسته ولی بقیهکارا نباید کنی

مامانم میگه وظیفته انجام بدی تو چون زورت میاد کاری بکنی اینارو میگی کار.! ولی من حس بدی گرفتم مامانم ...

نه عزیزم این همه کار وظیفت نیست

وقتی میری برا شوهرت کار کن ب مادر شوهرت هم در حدی کمک کن ک تقسیم کار باشه مثلا ظرفا رو بشور

دو قلوعه ! اب کشیدنشو پهن کردنش 

حق میدم من اوایل سختم بود کلفت شدم 

ولی حقیقت ما زناس چکار کنیم 

فک کن کلا ظرفاشون بامن بود ی قاشق نمیشست مادرشوهرم .

حتی یبار خون دماغ شده بودم شوهرم گف بشین مادرش گفت نه چی شده مگ دوتا گلوله پنبه گنده جا کرد تو دماغم گفت بشوره 

منی ک خونه پدرم ی استکان نشسته بودم

مردادیا عشقن  میگی نه نگاکن🙂....کاربری دست دو نفره منو خاله م
خو دو قلو بوده اب کشیدنشو پهن کردنش چی پای من بوده دیگ لباسای ایلو تبارشونو اورده بودن

با زبون خوش ب شوهرت بفهمون زشته ک شما لباس پسر داییشو بشوری

برا خودت حد و مرز تعیین کن 

ب خودت احترام بذار تا اونم بهت حرمت بذاره 

تقصیر خودت و نامزدته مادرشوهره هیچ تقصیری نداره تو چرا باید لباسا مادرشوهر و پسرداییشو بشوری؟؟؟همون ...

مادر شوهرمم ناراحت شده ک گفت هنوز سرخونت نیومدی اونو جون من انداختی ! بعدم گفت لباسامو نمیشستی خو جیگر خسته می‌شدی با کنایه ! منم میگم بهش زنگ نمیزنم یمدت! خوبه؟ نامزدم میگه از دلش درار ولی نمیخوام پسفردا دوبارم همینجوری میشه

مادر شوهرمم ناراحت شده ک گفت هنوز سرخونت نیومدی اونو جون من انداختی ! بعدم گفت لباسامو نمیشستی خو جی ...

اره نرو کلا سرد شو

در حد ی ساعت نشستن برو خونشون فقط

بعدم ب نامزدت بگو برو رو مخ نامزدت ک این کارا وظیفه تو نیس 

اصل کاری نامزدته ک باید بفهمه

حق میدم من اوایل سختم بود کلفت شدم  ولی حقیقت ما زناس چکار کنیم  فک کن کلا ظرفاشون بامن ...

دقیقا منم ! مامانش حتی یه ظرف نشست هیشکاری نکرد رسما فکردم کلفتشونم لباسارو شیتم غذا پختم جارو زدم ظرف شیتم حالا منو برسوونن خونمون