2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من اینقدررررر در درگاه الهی کولی بازی دراووردم که حد و حساب نداره...😄

ولی یک مورد معجزه ی عجیب دارم درمورد بچه ام

سه سال کلی دعا و دوا درمون بچه دار نمی شدم دو بار حامله شدم سقط شد... بعداز سقط دومم باز حامله نشدم خسته بودم همش گریه و ناراحتی میکردم قرص های هورمونی چاقم کرده بود و... یه شب که قرص هام تموم شد باید میرفتم دکتر برام بنویسه نرفتم بدون گریه و زاری یه جمله گفتم و با تماااااااااام وجودم توکل کردم به خدا گفتم اگه خدا برام بخواد بچه میده اگه برام نخواد منم نمیخوام ، اینو گفتم دیگه دارو نخوردم ماه بعدش باردار شدم و نی نی شیطون خدا قسمتم کرد...

چطوری؟

به یک شهید عزیزی متوسل شدم

باورت میشه از محضر پای امضا برگشتیم همونجا گفت امضا نمیکنم بیا خونرو میزنم به نامت!بعد خونه ای که موقع خرید زده بود ب نام ننش که ب منو دخترم نرسه این که خونه از مادرش ب نام من زده شه برام ارزوی محال بود

به یک شهید عزیزی متوسل شدم باورت میشه از محضر پای امضا برگشتیم همونجا گفت امضا نمیکنم بیا خونرو میزن ...

خداروشکر اونجوری شد که میخواین❤️

اسم شهید رو اگر دوست دارین میشه بگید

خداروشکر اونجوری شد که میخواین❤️اسم شهید رو اگر دوست دارین میشه بگید

عزیزم اسم شهیدو گفتن منو هم لایک کنید

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙