2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112423 بازدید | 1797 پست

من هم خوشکل نیستم هم قد بلند نیستم هم به عشقم نرسیدم هم رشته ای ک دوست داشتمو نخوندم کلا کلکسیون ناکامی ها هستم من همین ک تا حالا دووم اوردم خیلی حرفه ولی چیکار کنم زندگی منم اینجوری رقم خورده 😐😐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شانس فقط خوبه شانس که داشته باشی ازاسمون واست خوشی پول ورفاه میباره زشتم باشی همه خوشگل میبیننت هرجابری بختت زودتررفته.منم قیافم میگن بدنیست قدمم خوبه ولی دوتابختم سیاه شدالان توبدترین حالت ممکنه زندگیمم .اونوقت زشتهای دوست وفامیل خداروشکرسرزندگیشونن.البته نمیدونم راسته یادروغ میگن حضرت محمدواسه زشتهادورکعت نمازخونده

وااااای باورم نمیشه قدت آرزویی ک ب گور می برم تو این شکلی هستی از لحاظ قامت 

در حد عكس قشنگه من به شخصه فد دختر بيشتر از ١٦٥ نميپسندم 

ينظرم زناي بلند ظرافتشون كم ميشه مخصوصا تو سنين ميان سالي و بعد از زايمان خيلي گنده ديده ميشن

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

در کل شانس مهمتره 

من کلی ادم خوشگل و بلند دیدم که واقعا خوشبخت نیستن ولی ادم قد کوتاه و معمولی دیدم که اخر شانس بودن یعنی هم از شوهر هم بچه هم ثروت 

بنظرم خوشگل و بلندا چشم میخورن متاسفانه و کلی انرژی منفی دنبالشون میکنه 

خواهز شما هم اگر واقعا تو چشم باشه همینه البته بگم قد خواهرتو نگفتی انگار اگر ریزه و کوتاه که خیلی تو چشم نیست ولی بلند یعنی از ۱۶۵ بالااتر باشه امیدوارم چون صورت خوشگل داره چشم نخوره 

شما خوشبخت تر میشی 

در حد عكس قشنگه من به شخصه فد دختر بيشتر از ١٦٥ نميپسندم  ينظرم زناي بلند ظرافتشون كم ميشه مخص ...

ولی خوب اینم هست کوتاه ها کوتاهتر میشن کلا سن بالا قد کوتاه میشه استخوانها از بین میره 

ولی کلا اروپاییها لاغر و بلندن اخر جذابیت هستن 

زنهای ایزانی کلا خودشان ول میکن بعد زایمان وگرنه تو دنیا الان استاتدارد زیبایی قد بلند و بعد تناسب چهزه بصورت کلی البته و اینکه خوب ما نژادمون کوتاه و ۷۰ درصد زنامون زیر ۱۶۵ هستن 

وای قد بلند بد اخلاق اونقد دیدم ک هیچ دختری حتی رقابت نمیکنه بهش نزدیک یشه چه برسه به پسر . جدی میگم ...

افرین وصدمرحبا ب این تفکر زیبا

توتاپیکای مذهبی وختم صلوات وذکر حتماااا تگم کنین🥲😍

مطمعن باش تو خوشبخت تر میشی چادر بپوش حالا ببین چ شوهری گیرت بیاد ....

اره واقعا یکسزی ادم ظاهر بین  میگن چادری نجیبن درحالی که نجایت به چادر نیست من کلی ادم چادری دیدم که واقعا شور پسر بازی دراوردن ولی مانتویی نجیب هم فراوان 

شانس فقط خوبه شانس که داشته باشی ازاسمون واست خوشی پول ورفاه میباره زشتم باشی همه خوشگل میبیننت هرجا ...

من باهات موافقم 

دوست من قد کوتاه قیافه معمولی ی شوهری کرد که ادم دهنش باز میمونه این خانواده معمولی پسر بشدت ثروتمند بود 

الان خدا بهش پسر داده مثل ماه از بس خوشگل و باهوش 

دور دنیا رفته گشته 

یپلم هم بود بعد ازدواج رفت دانشگاه 

شوهرش زیبا پولدار نحیب 

ادم باورش نمیشه 

انوقت دختر خالم زیبا شوهر ش روانی شدید و خودش هم الان داغون شده کلا از ریخت افتاده از بس استرس دارد 😪

عزیزم الان دیگه قد بلند از صورت هم مهمتره  زیبایی هیکل و بلندی قد باعث میشود ی دختر تو چشم بیا ...

وا!

اولين چيزي كه به چشم مياد صورت هست تا قد!

خود من به شخصه به صورت دقت ميكنم و قد رو نميبينم (درمورد دخترا)

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.
کاملا دراشتباهی ومیشد فهمید ک اعتماد ب نفستونو ازدست دادین

من از یه آقایی خوشم اومده قدش ۱۹۰ و خوش چهره اس 

ولی من قدم ۱۵۶ و قیافم بدک نیست 

ولی بارها از زبونش شنیدم که زن قد بلند و خوش چهره میخواد فامیلمون و نمی دونه من خوشم میاد ازش

حتی برای عاشق شدنم محدودیت داریم

من ؛ هر روز به امید مرگ ؛ زندگی می کنم ...
خشگلی خوبه.  اما قد بلند نه.  من قدم 170.  همیشه عمرم گفتم خدایا چرا قد زنونه بهم ...

من از کسی خوشم اومد قدش ۱۹۰  و زیبا بود و بارها پیش همه گفته زن قد بلند و زیبا میخوام

و من با قد ۱۵۶ و چهره بد کنار کشیدم🙂

من ؛ هر روز به امید مرگ ؛ زندگی می کنم ...
من از یه آقایی خوشم اومده قدش ۱۹۰ و خوش چهره اس  ولی من قدم ۱۵۶ و قیافم بدک نیست  ولی با ...

منم قدم۱۵۵شوهرسابقم ۱۸۹بود بخدا اصلاااانم اعتماد ب نفسمو ازدست ندادم.حالاچون اون اقاقدبلنددوس داره ب این معنی نیس خودتو زشت بدونی وچون قدت تقریباکوتاهه خودتو جوری حساب کنی ک خدا دوست نداشته بهت این قدوداده

توتاپیکای مذهبی وختم صلوات وذکر حتماااا تگم کنین🥲😍