2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112423 بازدید | 1797 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من از کسی خوشم اومد قدش ۱۹۰  و زیبا بود و بارها پیش همه گفته زن قد بلند و زیبا میخوام و من با ...

معياره ديگه همكلاسي منم ك دنبال كيس ازدواج بود خودش ١٩٠ خورده اي هست قدش 

ميگفت ميخوام خانومم ١٧٠ به بالا باشه...

هر آدمي معيار خودشو داره 

جز آدم عاشق

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.
منم قدم۱۵۵شوهرسابقم ۱۸۹بود بخدا اصلاااانم اعتماد ب نفسمو ازدست ندادم.حالاچون اون اقاقدبلنددوس داره ب ...

خب خدا چرا اینکارو با من کرد؟تحصیل کار آینده تمام چیزارو بخاطر اینکه قشنگ و بلند نیستم از دست دادم همش تحقیر مسخره

هعی

من ؛ هر روز به امید مرگ ؛ زندگی می کنم ...
والا من از نظر خودم فک میکردم قیافم معمولیه و زشت نیستم حداقل. شوهرم بین دوستاش ک میخاسته منو معرفی ...

عزیزم

چقدر بده ک همسر آدم اینجوری اعتماد ب نفسشو ازش بگیره😔

تو قطعا زیبایی،خدا همه ی بندگانش رو زیبا آفریده

تو بگو بهشت کدومه؟اصن رو این زمین بهشت کجا بود؟
خب خدا چرا اینکارو با من کرد؟تحصیل کار آینده تمام چیزارو بخاطر اینکه قشنگ و بلند نیستم از دست دادم ه ...

مطمئنم ی مرد خیلی خوشتیپ ترازون میادسمتت شک نکن

توتاپیکای مذهبی وختم صلوات وذکر حتماااا تگم کنین🥲😍

معياره ديگه همكلاسي منم ك دنبال كيس ازدواج بود خودش ١٩٠ خورده اي هست قدش  ميگفت ميخوام خانومم ...

خب همین!

خیلی از موقعیت های خوشبختی و موفقیت رو از دست دادم 

هر کی بگه قد و قیافه مهم نیست خودش بلند و خوشگله 

من ؛ هر روز به امید مرگ ؛ زندگی می کنم ...
خب همین! خیلی از موقعیت های خوشبختی و موفقیت رو از دست دادم  هر کی بگه قد و قیافه مهم نیست خو ...

زناي ايراني اكثرا قد متوسط دارن يا كوتاه 

يعني ژنمون اينه!

حالا قدت دست خودت نبوده،اما لباس پوشيدن دست توعه 

درست بپوش هركي زيبايي خاص خودشو داره واقعا 

برو باشگاه بدنت رو فرم باشه

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.
من خوشگلم و اخلاقمم خوبههه ولی قدم کوتاهه ۱۵۸ هستم. خیلی ب ندرت شیک پوش میشم چون حوصله ندارم

من قدم۱۵۴هست ولی همیشه شیک پوشم

باید بلد باشی چ استایلی بهت میاد

تو بگو بهشت کدومه؟اصن رو این زمین بهشت کجا بود؟