2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112418 بازدید | 1797 پست
نه من با حرف با شما موافق نیستم  داییم ایتالیا هست تازه اونا مثل قسمت های دیگه اروپا بور نیستن ...

عزیزم اینهمه مدلها ظریفن 

قدیم میگقتن دختر ریزه و کوتاه 

الان پسرها از بس ماهواره دیدن خارج رفتن دخترای خوشگل بلند دیدن دیگه کوتاه اولویت نیست براشون عیب میدانن گاهی چند سال پیش برنامه میداد شبکه نسیم که تفتی مجری بود ی خانمی اوردن که واسطه ازدواج بود کارش میگفت ۹۰ درصد پسرها میگن دختر ۱۷۰ و ۱۷۵ برامون پیدا کن میگفت میگم اخه اینجا ایران خودتان هم همین حدودید 

باور کن الان تو فامیل دوروبر هر کی زن میخواد میگه بلند و لاغر 

حتی همسایه ما زن میخواست بگیره یکی دیگه از همسایه ها بهش گفته قد بلند بگیر کوتاه خوب نیست 

من موافق این نظرات نیستم جای مزدها هم نیستم خوب دلشون بلند میخواد 

الان اوضاع سالهاست اینه ولی خوب ازدواج گاهی قسمت و چون چیزهای دیگه هم الان مهمه مثل شغل و ثروت 

و یا علاقه پیش میاد خوب میبینیم که اکثر دخترامون کوتاه هستن متاسفانه ولی خوب ازدواج میکنن

متاسفانه گفتم چون ژاپن با تغذیه ده سانت قدشان بلند کردن 

یعنی فقط ژن نیست 

نه من با حرف با شما موافق نیستم  داییم ایتالیا هست تازه اونا مثل قسمت های دیگه اروپا بور نیستن ...

عزیزم من یک ساعت پیش داشتم ی مطلب درباره سلنا گومز زیبا میخوندم نوشته بود ارزوش بوده بور و چشم رنگی باشه 

حالا سلنا کجا 

ماها کجا واقعا 😂😂😂😂😂😂 

ایتالیا عزیزم مثل ایرانیها هستن ولی خوشگل یعنی ۹۰ درصد مشکی هستن خوب معلومه خودشان قبول دارن 

مثل ما زنای ایزانی که قد کوتاه و مشکی بودنمان خوب میدانیم و میگوییم ریزه میزه خوبه مشکی خوبه 😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم اینهمه مدلها ظریفن  قدیم میگقتن دختر ریزه و کوتاه  الان پسرها از بس ماهواره دیدن خ ...

این حرفتون بیشتر شبیه توهینه ! یعنی چی متاسفانه کوتاهن؟ ! قد کوتاه عیبی نیس که براش متاسف باشید ! 

والا ما که تا ارشد درس خوندیم و تو جامعه بین جوونا بودیم هیچوقت ندیدم پسرا بگن دختر ۱۷۰ ب بالای لاغر🫤😂 اتفاقا برعکس مسخره میکردن اونایی که دوس دختر حیلی بلند داشتن رو ! 

دلیل ظریف بودن اون مدلا هم لاغری بی نهایشتونه ! 

اگ یکم تحقیق کنی میدونی در سال خیلی از همین‌مدلا بخاطر افسردگی یا اعتیاد پیدا میکنن یا خودکشی میکنن چون با کمی تو‌تغییر تو اندام کنار گراشته میشن ! 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
عزیزم من یک ساعت پیش داشتم ی مطلب درباره سلنا گومز زیبا میخوندم نوشته بود ارزوش بوده بور و چشم رنگی ...

از نظر من سلنا زیبایی خاصی نداره ! کاملا معمولی 

خیلی از خانومای ایرانی زیبا تر از تمام سلبریتی های اون سمتی هستن ! 

شما ازون دسته هایی هستی که میگی مرغ همسایه غازه ! 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
این حرفتون بیشتر شبیه توهینه ! یعنی چی متاسفانه کوتاهن؟ ! قد کوتاه عیبی نیس که براش متاسف باشید !&nb ...

والا من اولین بار می‌شنوم دختر قدبلند خوش هیکل کسی مسخره کنه 

پسرها خودشان واسه قدو هیکل میکشن.    ...لابد اون پسرها خودشان ۱۶۰ بودن احساس خجالت و ناراحتی داشتن کنار دختر قد بلند 

والا من اولین بار می‌شنوم دختر قدبلند خوش هیکل کسی مسخره کنه  پسرها خودشان واسه قدو هیکل میکشن ...

به هرحال سبک و ذائقه ایرانیا خیلی زن قد بلند نمیپسنده 

عزیزم کاملا تابلو قدتون کوتاه که اشکال هم نداره عرض کردم شانس مهمه تو زندگی و ازدواج که فقط نیست کلا ...

اتفاقا مردها دختر با قد متپسط و تو بغلی رو ب قد بلند ترجیح میدن من هرچی مرد اطرافم دیدم قد بلند اصلا پسندش نبوده در ضمن ناز و‌ادا ب دخترای تو بغلی بیشتر میاد تا درازا

وزن فعلی۵۵💙هدف اول ۵۸💚هدف دوم ۶۰💜هدف سوم6۳💛
اتفاقا مردها دختر با قد متپسط و تو بغلی رو ب قد بلند ترجیح میدن من هرچی مرد اطرافم دیدم قد بلند اصلا ...

نه بابا 

پس این همه مدلها ۲ متری زمخت هستن ما زنهای ایرانی کوتاه تو دل برو 

این چه حرفی 

واقعا 

دیگه نباید که چون خودمان کوتاهیم بزنیم تو سر بلندا 

کلا معیار زیبایی تو جهان اول قد بلند و هیکل متناسب 

تمام هنرپیشه های دنیا اول بخاطر قدو هیکل انتخاب شدند بعد چهره چون چهره با عمل و ارایش بالاخره قابل تحمل میشه ولی قد چی 

مادرزادی و کاری نمیشه کرد متاسفانه

مردهای دوروبرتان هم شاید نمیخوان دل بشکانن 

قدرشان بدانید 

تو این روزگار 

هرخانومی یک مدل زیباهستش که درصورت یک اقازیباهستش وبه دلش میشینه شماهم حتمان زیباهستین وبه دل یک مرد ...

ممنون لطف دارید 

انشالله 

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

سلام تاپیک اخرتون و خوندم 

یه مشا ور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن تخفیف ویژه

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

رضایت از مشاوره هاشونم خیلی زیاده ،کانال رضایت شون تو بیوگرافی هست

اید ی رو بیکا : P_z_314_70

اید ی تلگر ام: consultation4

سلام تاپیک اخرتون و خوندم یه مشا ور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه رضایت مندی هاشم ز ...

ممنونم عزیزم 🌸🌸🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »