2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112419 بازدید | 1797 پست
اگر تو جوونی ب سلامت استخوان ها و ورزش اهمیت بدی کوتاه شدنه چیزی چشم گیری نیس تازه اون کوتاه شدن واس ...

عزیزم من چند تا چشم ابرو مشکی میشناسم که تو اروپا هستند اتفاقا میگن اینا حرف مفت فکر میکردن الان تو خارج همه عاشقشون میشن 

تمام زنهای زیبا دنیا بور هستن تک و توک مثل کیم انهم بخاطر هیکلش بیشتر 

عزیزم باید قبول کنیم استاندارد زیبایی حتی تو ایران الان قد بلند و همه زنها هم دنبال لنز و موی هایللت و بور هستن چون میدانن مردها اینطوری دوست دارن 

وگرنه کفش پاشته ده سانتی پا نمیکردن 

عزیزم در مورد مسن بودن هم چون الان سالهاست همه بوتاکس و ژل میزنن ولی خارج اینکارها همشون نمیکنن و سیر طبیعی طی میشود و بنظر ما پیرتر بچشم میان 

موفق باشی 

قبلاکه مامیرفتیم دانشگاه اون زمان انواع واقسام عمل باب نبود،،اون دوران من واقعازیبابودم وازلطف خدابو ...

خوب الان همه انواع عملها کردند و بزور خوشگل شدن 

ولی کاملا موافقم باشما 

کلا معمولیها موفق میشن حتی تو انتخاب همسر و کار چون تلاش میکنن خیلی زیاد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وا! اولين چيزي كه به چشم مياد صورت هست تا قد! خود من به شخصه به صورت دقت ميكنم و قد رو نميبينم (در ...

نه عزیزم اولین چیز خوش هیکلی و قد بلند 

مردها اول هیکل میبینن 

صورتت حوری هم باشه از این لاغر و کوتاه ها باشی شاید بار اول فقط بچشم بیای 

ولی قد بلند با صورت معمولی و کمی ارایش واقعا زیبا 

و در کل شانس عزیزم 

من دوستم ۱۵۰ بود واقعا ناراحت بود همش گریه میکرد همسر خوب نصیبش شد 

همه هم بخاطر قد نمی اومدن جلو 

عزیر بنظر من نه بلندی و نه کوتاهی قد صرفا ملاک زیبایی نیست و قد در جذابیت و زیبایی نقش مهمی نداره،مه ...

خوب درسته ادم قد بلند متناسب زیبا ووقعا  نسبت به قدکوتاه متناسب 

الانم دور قد بلنداست کلا مردها ایران خودشان اکثرا ۱۶۵ و ۱۷۰ ولی دنبال دختر بالای ۱۶۵ این واقعیت که ممکن بدست هم نیارن چون تو ازدووج شرایط دیگه هم مهمه ولی همشون قد بلند و متناسب زیبا میدانن 

من خودم دخترای قد بلند زییا میبینم و کوتاهها حتی زیبا هم باشن بنظرم باز معمولی هستن 

خیلیا هم اینطوری هستن 

کلا در دنیا قد بلند نشانه زیبایی 

عزیر بنظر من نه بلندی و نه کوتاهی قد صرفا ملاک زیبایی نیست و قد در جذابیت و زیبایی نقش مهمی نداره،مه ...

در کل شانس هم مهمه تو زندگی 

همه این حرفها قد بلند و کوتاه 

مهم خوشبختی و عاقبت بخیری 

خودمن خوشبخترین ادمی که تا حالا دیدم یعنی زندگی لاکچری شوهر تیلیارد مهربان وفادار بچه های سالم خوشگل 

خودش کوتاه و کاملا معمولی از خانواده معمولی 

ولی خودش هم میگه هیچ ارزوی دیگه ای نداره هر چی خواسته خدا داده 

خوب درسته ادم قد بلند متناسب زیبا ووقعا  نسبت به قدکوتاه متناسب  الانم دور قد بلنداست کلا ...

دیدتو عوض کن چون قد بلند خشک و خالی زیبا نیست،یه دختر جذاب و خوشگلِ قد کوتاه، معمولی نیس و در اخر،همه چیز ازدواج نیس 😊 

الحمدالله کما هو اهله
دیدتو عوض کن چون قد بلند خشک و خالی زیبا نیست،یه دختر جذاب و خوشگلِ قد کوتاه، معمولی نیس و در اخر،هم ...

عزیزم کاملا تابلو قدتون کوتاه که اشکال هم نداره عرض کردم شانس مهمه تو زندگی و ازدواج که فقط نیست کلا ادم تو جامعه اول قدو هیکل بعد چهره است کلا ادم ریزه میزه تو چشم نیستن مگر اینکه خیلی ارایش کنن و عمل کلا خودشان تابلو کنن ولی بلندا تو چشم هستن این قاعده کلی و اینکه منم خیلی بلند نیستم ولی دوست داشتم شخصا 

بلندی نعمت خداست واقعا 

و اینکه ادم شانس داشته باشه کلا تو زندگی من هر ادم کوتاهی دیدم تو دوستان و فامیل خیلی پرتلاش بودن برای جذب دیکران و موفقیت و اتفاقا موفق هم شدن 

خوش باشی 🌺 

دیدتو عوض کن چون قد بلند خشک و خالی زیبا نیست،یه دختر جذاب و خوشگلِ قد کوتاه، معمولی نیس و در اخر،هم ...

و خانمی منم گفتم قدبلند متناسب وگرنه قدبلند خیلی لاغر لاغر یا چاق که زیبا نیست مثل قد کوتاه چاق و لاغر فکر هم نکن من بلندم 

من متوسط هستم ولی خیلی خیلی دوست داشتم بلند بودم 🌺

عزیزم کاملا تابلو قدتون کوتاه که اشکال هم نداره عرض کردم شانس مهمه تو زندگی و ازدواج که فقط نیست کلا ...

ز کجا میدونی قدم کوتاهه؟!منو دیدی؟من قدم بلنده ولی تا حالا تو چشم نبودم ،بخاطر همین میگم حرفت درست نیس ،شما هم تابلوعه قدت بلنده ! 

الحمدالله کما هو اهله
عزیزم من چند تا چشم ابرو مشکی میشناسم که تو اروپا هستند اتفاقا میگن اینا حرف مفت فکر میکردن الان تو ...

نه من با حرف با شما موافق نیستم 

داییم ایتالیا هست تازه اونا مثل قسمت های دیگه اروپا بور نیستن 

اما میگه خود ایتالیایی ها و مهاجر های دیگه از اروپا بیشتر دخترای چشم ابرو مشکی دوس دارن 

برخلاف چیزی که شما تو فیلم ها و مجازی میبینید که بورا خوشگلن ، ۹۰٪ اونا تو واقعیت به شدت چهره بی نمکی و بی زنگی دارن و بقول خودمون شیر برنجن و پوستای نازکی دارن ! 

در کل زیبایی که مقوله سلیقه ایه ، 

ولی بور طبیعی و زیبا واقعا کمه ! 

در مورد قد هم منم نگفتم قد بلند زشته اتفاقا هیکلو قشنگ میکنه ، اما زن رو از ظرافت میندازه ، 

و مورد دیگه این زشت و قشنگ ها ساخته ذهن ماست 

یعنی ذهنیتی هست که صنعت مد برامون ساخته و ب خوردمون داده که باعث شده چقد زن تو سراسر دنیا چون معیار هاشون مغایرت داره افسردگی میگیرن و دست به همین عمل های زیبایی و تزریق ها میزنن ! 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤