2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112419 بازدید | 1797 پست
خوش بحالت من چیکار کنم ک خوب شع اندامم

اگه تپلی رژیم و ورزش راه چارته که اصلا کاری نداره 

رژیم کالری شماری راحت وزن کم میکنی هفته ای یک کیلو یا بیشتر 

و اگر لاغری برو باشگاه بدن سازی  پروتئین زیاد بخور خیلی زیبا میشی😍😍

😁باز میریمممم ب سوی هدف خوشگللل😍😍😍😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من به اونایی که زیبایی درونی دارن بیشتر حسادت میکنم تا ظاهری...

ظاهر میشه یه جور اوکی کرد اما درون سخته

می‌بینم...آن شکفتنِ شادی را💚پروازِ بلند آدمیزادی را💜آن جشنِ بزرگ روز آزادی را💙                                                          اهدا عضو...اهدا زندگی ❤
ولی خوب اینم هست کوتاه ها کوتاهتر میشن کلا سن بالا قد کوتاه میشه استخوانها از بین میره  ولی کل ...

اگر تو جوونی ب سلامت استخوان ها و ورزش اهمیت بدی کوتاه شدنه چیزی چشم گیری نیس تازه اون کوتاه شدن واسه سن بالا ۷۰ ۸۰ ساله 

زنای اروپایی هم برعکس ایرانیا تو جوونی زیبا هستن اما تا پا به سن میزارن خیلیییی شکسته میشن ! ولی ما ایرانیا اینطور نیستیم 

راجب زیبایی هم استاندارد زیبایی هرجا متفاوته مثلا ما چون اكثرا گندمي با چشم ايرو تيره ايم از بور بودن اونا خوشمون مياد برعكس اونا واسه دختر چشم ابرو مشكي ميميرن !! 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
۱۶۵ بله ولی ۱۵۶ نه🥲🥲🥲🥲

ميگم نهايتا ١٦٥ ! 

من خودم ١٦٠ ام بدم نميومد ٢-٣ سانت بلندتر بودم ولي بيشتر نه 

البته يه سري ورزش ها مث پيلاتس با اصلاح مشكلات بدني ميتونه كمي ب بلند تر ديده شدن كمك كنه 

مثلا من خودم گودي كمر دارم كه خودش ميتونه ٢-٣ سانت ادمو كوتاه تر كنه

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

واقعا همه چي به شانسه به خوشگلي نيست 

من از لحاظ چهره و قد و اينا از خواهرم بهترم و هرجا ميريم من بيشتر تو چشمم و از خواهرمم كوچيكترم ، بااينكه من بيشتر تو چشمم وقتي جايي ميريم ، اما اصلااااا شانس ندارم 😂😂هيييچ😐 حالا شانس خواهرمممممم

اصلا به خوشگلي و اينا نيست واقعا اين بهم ثابت شده 

خوشگلی خیلی خوبه ولی دلیل خوشبختی نیس من زندگی دوروبریامو نگاه میکنم خوشگلا لزوما خوشبخت نیستن ولی یه دختر دایی دارم اصلا نه خوشگله نه خوش اخلاق،از اولم حجابش کامل بود ولی بهترین شوهرو زندگیو داره خداروشکر

واقعا خوشگله خداحفظش کنه خاهر منم اینطوریه نچراله خوشگل خشبحالشون واقن

ببخشید یه لحظه فکر کردم عکس خواهرتوگذاشتی انگار یه کاربر دیگه بوده. منم یه خواهر دارم لاغرتره یه بارمدوستم کنایه زد اون قشنگ تره ولی ابجیم میگه تو بیشتر شبیه مامانی وتپلیت قشنگه اگه زیاد لاغر کنی بهت نمی یاد. چادرم سر می کنم اتفاقا سر نکنم ناجور دیده میشم بنظرم چون همه دنبه هام میریزه بیرون

مادرت و خواهرت نباید مجبورت کنن برای لباس پوشیدن. استدلالشون هم مسخره ست. 

شاید چون کنار خواهرت هستی در مورد خودت اعتماد به نفس نداری. خوشگلی خوب ه ولی اولا همه چیز نیست و جای اخلاق و دل مهربون رو نمی گیره. ثانیا گاهی خودش باعث بدبختی میشه (دور از جون خواهرت) . تو همین نی نی سایت یکی از کاربرا در مورد دوتا خواهر می گفت که شرایطشون عین شما دوتا بود. اولی که خوشگل بود تو خیابون عاشق شد و از خونه فرار کرد. اون یکی یه خواستگار نه چندان زیبا ولی خیلی آقا اومد خواستگاریش و ....

راستی یاد داستان لینالونا افتادم .... 😂 کتاب کودک ه البته 🤪

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.