2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112423 بازدید | 1797 پست
اره ولی حتما میخام سرکنم😍👌🏻

انشاء الله .. شاید به نظر خودت زیبایی ظاهر نداری 

اما مسئول زیبا کردن روحت خودتی 😇

بسم الله الرحمن الرحیم ...عواقب ترک امر به معروف و نهی از منکرقیامت برای ما سخت خواهد شد؛چون در خیلی از گناهانی که خودمون مُرتکب نشدیم شریک هستیم!👈 به اِستناد روایاتی از پیامبر اکرم صلوات الله علیه میفرماید:کسی که امر به معروف و نهی از منکر نکند،در گناه دیگران شریک استخصال ص 138 و وسائل الشیعہدر روز قیامت همه به حال کسانی غبطه خواهند خورد که:۱_ دائم نعمتهای خدا را به یاد مردم بیاورند۲_ امر به معروف کنند۳_ نهی از منکر کنند( برگرفته از کلام پیامبر اکرم صلوات الله علیه ، مستدرک الوسایل ج ۱۲ ص ۱۸۲) خواهرای عزیزم برید یاد بگیرید این واجب ... از خدا نمی ترسیم ولی از مردم بدجوری می ترسیم یعنی حاضر نیستیم یه فوش برای امام زمانمون بخوریم! [روایت رطب خورده دروغه لطفا دیگه استفاده نکنید] احتمال تاثیر همیشه هست بعضی‌ از گناهـان یه‌جوری‌بین‌مون عادی شدن،که‌تا به‌طرف‌میگی‌،چرااینکاروانجام‌میدی !؟میگه:«همـه»‌انجام‌میدن،حالابرامن‌عیبه.این‌خیلی‌چیز خطرناکیهبه‌این‌افرادباید‌‌گفت:اون‌دنیا‌دیگه‌، «همــه» قرارنیست‌بجای توبرن‌ جهنم، تو خودت بایدبری.!یادمون‌نره:خودمون‌مسئول‌‌کارهایی‌که می کنیم هستیم...ای آفتاب حسن برو آ دمی زابر کان چهره مشعشع تابانم آرزوست

نی نی سایتیای روشنفکر الان میان میگن هوش و استعداد و اخلاق مهمه و شانس 

برای یه خانوم مهمترین ویژگی زیباییه 

واینکه استارتر بعضیا هی شانس شانس میکنن واقعا من دیدم هرکسی خوشگل بوده واقعا هم زندگیش خوب بوده هرچی هم بدبخت دیدم به جز بدبختی زشتم تازه بوده اکثر کسایی هم که شوهرشون بهشون خیانت کرده نگا کنی  قیافه ندارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل تو بودم ولی ب خودم رسیدم جاریم خیلی پوستش سقیده همه منو مسخره میکردن ک سیاهی خدا خیرش بده دو ...

میشه اسم کرمو بگی عزیزم  ؟ایا عوارض نداره ، چند وقته مصرف میکنی؟؟

نی نی سایتیای روشنفکر الان میان میگن هوش و استعداد و اخلاق مهمه و شانس  برای یه خانوم مهمترین ...

روشنفکر نیستم عزیز چون باطن زندگیشونو ندیدی من خوشگلم  طوری ک شوهرم میگه تو طایفمون عروسی ب خوشگلی تو نیومده ولی از ته دلم خوشبخت نیستم بهترین منطقه شهرمون خونه داریم ماشین سنگین کلی دارایی ولی اخلاقم زیاد خوب نیست این باعث شد شوهرمم عوض شه همه فکر میکنن فرشته س ولی نیست ما اصلا تفاهم نداریم میگم کاش فقیر بودیم ولی تفاهم داشتیم

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)

باور کن من یه دوستی داشتم خوشکل باربی پوست مهتابی چشا آهو لبا قلوه ای ابرو کمونی دماغ کوچولو . قد بلند کشیده .ولی چس اخلاق ‌ بخدا قسم میخورم تا ترم ۴ دانشگاه شد تنها ترین دختر اون  دانشگاه بس ک بد اخلاق و پر توقع بود همه رو کوچیک میکرد ترم یک باهم صمیمی ترین بودیم از ترم ۲ باهام بی دلیل قهر کرد ترم ۳ دباره برگشت سمتم من بش رو ندادم بخاطر  اخلاق گندش همه حا معروف شده بود تو کل دانشگاه اسمش میومد پسرا بش میخندیدن فقط یدونه پیشنهاد داشت تو طول ترم اونم پسره بش گفته بود تگ به کسی بگی باهات کات میکنم 😂😂

خدایا ابر میفرستی بارون نمیدی؟خوبه منم وضو بگیرم نماز نخونم؟😕

خوشگلی چیه آدم شانس داشته باشه من انقدرخوشگل بودم وخوش هیکل ازکلاس چهارم پسرای محل عاشقم بودن میشستن جلوم زارمیزدن توسن بلوغ حدود۱۲-۱۳سالگی که قدکشیدم وبرجستگی های بدنم بیشترشدهمه فکرمیکردن ۱۸سالمه چون اندامم به دخترای بالای۱۶سال میخورداززمین وزمان وفامیل برام خواستگارمیومدبهترین لباسارومیپوشیدیم انقدرخواستگارام سمج بودن وبابام اذیت میشدکه توسن۱۹سالگی بامقاومت زیادازدواج کردم ولی زندگی یه پدری ازم درآوردکه تمام زیبایی صورت واندامم ازبین رفت خیلی شکسته شدم آدم خوش شانس باشه بختش خوب باشه جاری دارم نگاش کنی وحشت میکنی ولی انقدرشانسش خوبه غرقه خوشیه روزبه روزرنگ وروش داره بازترمیشه چون هیچ دغدغه ای نداره 

خوشگلی خییییییلی خوبه ی شانسه 😅 من زشت نیستم ولی اونجوریم ک دلم بخاد نیستم . یوقتایی ک غصشو میخورم وقتی میبینم نامزدم چجوری از خوشگلیام حرف میزنه ک انگار فقط من ب چشمش زیبام دیگه اروم میشم 😀

«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔
باور کن من یه دوستی داشتم خوشکل باربی پوست مهتابی چشا آهو لبا قلوه ای ابرو کمونی دماغ کوچولو . قد بل ...

خدابیامرزه امواتتو..الان یکی ازکاربرا جوری میگه قدبلندا عالین وقدکوتاها بد آدم میمونه چی بگه.خیلی راحت توهین میکنن عین خیالشونم نیس

توتاپیکای مذهبی وختم صلوات وذکر حتماااا تگم کنین🥲😍

روشنفکر نیستم عزیز چون باطن زندگیشونو ندیدی من خوشگلم  طوری ک شوهرم میگه تو طایفمون عروسی ب خوش ...

اخلاق نداری که نداری فدای سرت به خون نوار بهداشتیت که اخلاق نداری

بعدشم تفاهم باشوهرچه صیغه ایه دیگه اخه

باطن زندگی

باطن زندگی چیه مگه؟ خرید کردن خرج کردن سک س کردن

مگه وقتی سک س میکنید شوهرت داره اخلاقتو میلیسه و میبوسه نه؟

چهرتو داره میبینه بدنتو داره میخوره

مگه وقتی یکی میاد خونتون میگه وای فلانی صاحب خونه بداخلاقس؟ نه میگن ایول ببین خونشون چه جای خوبیه

مگه وقتی پول خرج میکنی خرید میکنی کسی با اخلاقت کار داره؟ نه

عزیزم همه چی خوشگلی و پوله

اون خانومایی هم که میگن کاش شوهرم پول نداشت ولی باهم خوب بودیم هم دارن شعار میدن 

تو اگه زشت بودی شوهرت تف هم تو روت نمینداخت اصلا نمیومدن بااون مال ومنال بگیرنت  چه برسه خرجت هم کنن

پس برو بشین حالتو بکن 

خیلیییییی خوبه خوشگل باشی ب نظر من بهترین نعمت خدا زیبایی و قد بلند  که من محرومم ازش😊

خشگلی خوبه. 

اما قد بلند نه. 

من قدم 170. 

همیشه عمرم گفتم خدایا چرا قد زنونه بهم ندادی. از بس همیشه مسخره و تحقیر شدم. 

هیچ وقتم راضی نبوده و نمیشم. 

خدابیامرزه امواتتو..الان یکی ازکاربرا جوری میگه قدبلندا عالین وقدکوتاها بد آدم میمونه چی بگه.خیلی را ...

وای قد بلند بد اخلاق اونقد دیدم ک هیچ دختری حتی رقابت نمیکنه بهش نزدیک یشه چه برسه به پسر . جدی میگم واقعا اخلاق و زیبایی باهم قشنگ اگ خوشکل باشه و اخلاق نداشته باشی هیچ

خدایا ابر میفرستی بارون نمیدی؟خوبه منم وضو بگیرم نماز نخونم؟😕