2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112424 بازدید | 1797 پست
ببخشید بعد فردا چطور میخواد خرج هر هفته دکتر بردن بچه و پوشک و ... رو بده؟؟ یه دست کوبیده نمیتونه بخ ...

عزیزم اونش دیگه به ما ربط نداره خدایی.

چون تاپیک غذا نیست بهتر بود نذاری.اگه عنوان غذا بود میگفتیم خب نیان.بازم خود دانی و وجدانت.هرکسی یه جوریه.ببخشید من دخالت کردم

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید بعد فردا چطور میخواد خرج هر هفته دکتر بردن بچه و پوشک و ... رو بده؟؟ یه دست کوبیده نمیتونه بخ ...

ادم از دررخونش میرهربیرون ای فلافلی کبابی پیتزا جگرکی سومر مارکت انواع اقسام خوراکی ها  این که دلیل نشد یعنی باید این ۹ ماه بیرونم نره

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

منم مثل تو بودم ولی ب خودم رسیدم جاریم خیلی پوستش سقیده همه منو مسخره میکردن ک سیاهی خدا خیرش بده دوستم ی کرم بهم داد زدم بقران تبلیغ نیست شدم ماه الان ایقد بهم میگن صورتت خوب شده چی میزنی ولی من نمیگم ب خودت برس

این همه ۲۴ ساعت عکس غذا میبینیم اینترنت ،استوری های اینستا دیگه خودمونو باید بکشیم ؟ اینم والا من ه ...

خوددانی...

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
ادم از دررخونش میرهربیرون ای فلافلی کبابی پیتزا جگرکی سومر مارکت انواع اقسام خوراکی ها  این که ...

👎👎👎وسط بحث دیگران نپریم

عزیزم اونش دیگه به ما ربط نداره خدایی. چون تاپیک غذا نیست بهتر بود نذاری.اگه عنوان غذا بود میگفتیم ...

من نذاشتم که . ولی کلی گفتم 

اصن تو پیج و صفحه و هرجای دیگه هم بری ممکنه یهو عکس بی ربط غذا بذارن برا تبلیغ پی نمیشه گفت نذارید بخاطر هوس خانم باردار 

یا شاید یکی نداشته باشه و...

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
من نذاشتم که . ولی کلی گفتم  اصن تو پیج و صفحه و هرجای دیگه هم ب ری ممکنه یهو عکس بی ربط غذا ب ...

اوکی خانوم.میتونی بیخیال بشی تو چیزی ک اصلا مخاطبشم نبودی؟ 

ادم از دررخونش میرهربیرون ای فلافلی کبابی پیتزا جگرکی سومر مارکت انواع اقسام خوراکی ها  این که ...

واقعا حالا به جز از در خونه که میره بیرون. همین فضای مجازی پررر عکسا و کلیپاای هوس برانگیزه که با روح و روان بازی میکنه برا تبلیغات. اصلا هدف همینا همینه که ما یا خانم باردار یا هرکسی دیگه ببینه هوس کنه بخره 😁😁 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
اوکی خانوم.میتونی بیخیال بشی تو چیزی ک اصلا مخاطبشم نبودی؟ 

داشتم قشنگ برات روشن میکردم قضیه رو که خودت بیخیال چنین حرف و حدیثایی بشی . باشه خانم

این همه ۲۴ ساعت عکس غذا میبینیم اینترنت ،استوری های اینستا دیگه خودمونو باید بکشیم ؟ اینم والا من ه ...

ایشون حرف حرف خودشونه چیزی توضیح ندید دیگه ...